lørdag 19 september 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Action og adventure stjæler billedet fra de gode intentioner

film lovecraft country trailerPlottet i HBO-serien Lovecraft Country minder desværre om så mange andre letvægtige action-adventure-serier, men vinder på kunstneriske virkemidler og et racepolitisk opråb.

Læs mere ... Anmeldelser

Charmerende feel good

film wild roseHun bander og svovler. Slår fra sig som en havneluder. Klapper sin kæreste i den bare røv foran hans egen mor. Boller i det fri, smider poser med heroin over fængselshegnet, efter en straf hun netop er blevet løsladt for. Og så er hun en gudsbenået sangerinde og lokal countrystjerne i Glasgow. Med den store drøm om at rejse til Nashville og blive countrystjerne.

Læs mere ... Anmeldelser

Sjov, ballade og et sidste farvel

film the farewellDer er humor og rørende afsked i ny amerikansk komedie om en ung kvinde, der tager fra USA til Kina for at tage afsked med sin kræftsyge bedstemor, der ikke ved besked.

Læs mere ... Anmeldelser

Film: Blodigt familiedrama

film koed og blod 2192x1233Filmens styrke er skuespillet, da 17-årige Idas mor omkommer i en trafikulykke og nu bliver placeret hos sin moster, der styrer sin familie som en ægte matriark.

Læs mere ... Anmeldelser

Suverænt Selvrefererende Stodder

film the gentlemenGuy Ritche ligner sig selv. Sommetider så meget, at han spænder ben for historien i The Gentlemen, men for det meste til både stor morskab og filmisk fryd.

Læs mere ... Anmeldelser

Klog rekonstruktion af terrorangrebet i København

krudttoenden pressOle Christian Madsen viser sig fra sin bedste menneskelig side i hans følelsesladede og kloge skildring af terrorangrebet i København 2015, hvor to uskyldige mennesker blev dræbt.

Læs mere ... Anmeldelser

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme

DEBAT: