Gør indretningen nemmere for dig selv med disse løsninger

partner ora sofadk 10 08 2021Når man skal indrette sit hjem, kan man tit møde udfordringer, som måske kan gøre denne indretning svær at gennemføre. Man kan måske have problemer med at finde møbler, som passer til præcis de rum, de skal stå i, og derudover også er den korrekte størrelse. 

Her kan det være en god ide at undersøge løsninger, som gør, at du har mere frihed til selv at bestemme, hvor store dine møbler er, så de kan passe ind i den indretning, du har i tankerne. Hvis du ikke har plads til en kæmpe hjørnesofa i din stue, kunne en modulsofa måske være løsningen for dig. På den måde kan du selv sammensætte og skabe dit helt eget personlige møbel.  

Lav dine egne møbler! 

Hvis du vil have den ultimative frihed i forhold til møblering af din bolig, kunne du overveje selv at lave dine møbler. På den måde kan du også udfolde dig kreativt, og sætte dit eget personlige præg på din indretning og det møbel, som du laver. 

På den måde vil der heller ikke være andre, som har det samme møbel som dig - det er nemlig helt unikt og hjemmelavet. Ved at gøre dette kan du også helt selv bestemme design, farve og alt derimellem, så det passer ind i præcis den vision, so, du har for din indretning. 

Har du svært ved at finde den helt rigtige sofa? 

Hvis man har begrænset plads i sin stue, kan det være svært at finde en sofa, som ikke er for stor. Hvis man gerne vil have effekten af en stor sofa, men ikke størrelsen, kan man ved at købe en modulsofa selv bestemme. 

På den måde kan man for eksempel både få chaiselong, puf og hjørnesofa, alt sammen samlet i en løsning, du selv designer. 

 

 

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk