3 idéer til en oplevelsesrig sommerferie for hele familien

partner oa jambo 20 05 2021De fleste familier tager afsted på ferie om sommeren. Det er lig med afslapning, afstresning, sjov og kvalitetstid. Er du på bar bund, hvad angår sommerferieplaner? Så er du landet det helt rette sted.

For at gøre ferieplanlægningen lidt nemmere får du her 3 idéer, der giver dig og din familie mange gode ferieoplevelser med hjem i bagagen.

Få en 5-stjernet ferieoplevelse hos Jambo Feriepark

Kunne du godt tænke dig at tage på camping med familien? Så er Jambo Feriepark et godt bud, hvis du ønsker en luksuriøs og unik oplevelse. Du kan klikke ind på www.jambo.dk og læse meget mere om, hvad Jambo Feriepark kan tilbyde dig og din familie. Men én ting er sikkert: Det er et campingophold, I sent vil glemme, og de omkringliggende byer byder på en hel masse spændende oplevelser, seværdigheder og shoppingmuligheder. 

Book et sommerhus i et attraktivt turistmiljø

En sommerhustur behøves ikke være kedelig. Faktisk ligger de fleste sommerhuse i attraktive turistmiljøer, og det vil sige, at der er masser af oplevelser, som du og din familie kan gå på opdagelse i. Desuden rummer Danmark masser af skøn natur, som du kan udforske sammen med din familie. Det at bruge tid i naturen kan være lærerigt for både store og små.

Tag på en kør-selv-ferie

Har du endnu ikke været på kør-selv-ferie? Så er det helt klart værd at prøve. En af de primære fordele ved at tage på en kør-selv-ferie det er, at du og din familie helt selv kan bestemme tempoet. Den frihed er svær at finde på andre ferietyper. Denne unikke ferietype er helt sikkert et hit for børnene også, da mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser for, hvad I kan opleve undervejs. Overvej for eksempel en kør-selv-ferie til Disneyland i Paris – det vil børnene med sikkerhed elske.

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk