Få hjælp til at bekæmpe skadedyr

partner or absolut skadedyr 08 04 2021Har du problemer med skadedyr? Uanset om det handler om sølvfisk eller rådyr, så er der hjælp at hente.

Absolut Skadeservice A/S har arbejdet med bekæmpelse af alle typer af skadedyr i årevis, og du vil her møde en række medarbejdere, der alle ved præcist, hvad der skal til, for at du kan komme skadedyrene til livs, så du ikke behøver have den bekymring.

Det kan godt være svært helt at hitte rede i, hvad der egentlig tæller som et skadedyr, og hvad der ikke gør, men som en tommelfingerregel, så er rigtig mange dyr at betegne som skadedyr. I den rette kontekst kan også rådyr og måger tælle som skadedyr, og de kan også være enormt forstyrrende, hvis man er meget plaget af dem. De mere kendte skadedyr, som blandt andet tæller rotter, mus og hvepse er nogle af de opgaver, der bliver rykket rigtig meget ud til, men som også kan løses meget effektivt.

Lær kendetegnene

Der er forskellige kendetegn, der beskriver de forskellige arter, og det kan godt være svært helt at skelne mellem det hele. Derfor kan du på hjemmesiden blandt andet danne dig et indtryk af, hvilke arter, der er aktive på forskellige tidspunkter af året. Hvis du får besøg af dyr i kælderen i løbet af foråret, betyder det ikke nødvendigvis, at de lige er kommet. I virkeligheden kan det ske, at de har opholdt sig der hele vinteren, hvor de har været gået i hi, for så at være kommet frem som foråret er begyndt at give varme.

Hvepsebo er noget af det, rigtig mange oplever. Det er ubehageligt at have de små insekter flyvende omkring. Mange er bange for hvepse og bier, og for allergikere kan det være livsnødvendigt at få fjernet boet i tide, så man ikke pludselig står i en situation, hvor man risikerer at blive stukket.

DEBAT:

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk