Spar penge ved at finde den billigste a-kasse 

partner or billigakasseguide 24 03 2021Hvis du gerne vil sikre dig selv bedre økonomisk, skal du melde dig ind i en a-kasse. I hvert fald er det en rigtig god idé, for en a-kasse sørger for, at du får udbetalt dagpenge, hvis du en dag bliver arbejdsløs. 

Der findes mange a-kasser, så det kan være svært at vælge, men her får du tips til at vælge en god og billig a-kasse. 

Sammenlign priser og kundetilfredshed 

Når det gælder a-kasser, er der ikke altid nogen sammenhæng mellem kvalitet og pris. Derfor kan en billig a-kasse i mange tilfælde være lige så god som en, der er dyrere. De fleste a-kasser tilbyder nogenlunde de samme ydelser og fordele, så det nytter ikke altid noget at betale ekstra i håb om at få mere ud af din a-kasse. 

Når du skal vælge en a-kasse, skal du sammenligne priser for at finde den bedste pris, men du skal også sammenligne kundetilfredshed og medlemstal. Det er nemlig bedste indikator for, hvilke a-kasser der er gode. Når du ser en a-kasse med mange medlemmer og høj kundetilfredshed, er der stor sandsynlighed for, at du også vil være tilfreds med den. 

Vælg den billigste a-kasse og spar penge 

Hvis ikke god service og ekstraydelser betyder særlig meget for dig, men du i stedet gerne bare vil finde den billigste a kasse, skal du begynde at prissammenligne fra en ende af. Heldigvis findes der forskellige online tjenester, som sørger for at gøre den del for dig. Du kan derfor rigtig hurtigt finde den billigste a-kasse, når du kigger online. 

Så snart du er medlem af en a-kasse, kan du begynde at føle dig mere sikker økonomisk, hvilket er en rigtig god følelse. Hvis du er i tvivl om det ene eller andet, kan du altid høre nærmere hos din a-kasse. 

DEBAT:

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk