Sådan sikrer du din virksomhed og øger trygheden

partner ora sikringnord 22 03 2021Er sikkerheden i top i din virksomhed? Et indbrud kan have store konsekvenser for dig og din virksomhed ikke mindst. Derfor er det vigtigt indimellem at gennemgå, om alt er, som det skal være.

Vil du gerne forhindre tyveri og give dine medarbejdere en tryggere hverdag på arbejdspladsen? Så læs med videre og find ud af, hvad du kan gøre.

Opsæt et effektivt alarmsystem

Har du endnu ikke fået installeret et effektivt alarmsystem i din virksomhed, så er det ved at være på tide. Langt de fleste alarmsystemer har en indbygget sirene, og alarmen giver med det samme besked til alarmcentralen, hvis der er tegn på indbrud i din virksomhed. Det kan altså være med til at sikre, at tyvene ikke kommer langt med tyvekosterne, hvis uheldet skulle være ude. 

Undgå at tyvene slipper afsted med tyvekoster

Foruden en alarm, der reagerer hurtigt på indbrud, så kan du med tågesikring forhindre, at tyvene slipper afsted med tyvekoster. Tågesikringen sørger nemlig for at gøre det fuldkommen umuligt for tyvene at se og dermed stjæle noget, indtil politiet når frem til din virksomhed.  

Spekulerer du på, hvorfor tågesikring er et godt valg til din virksomhed? 

  • Tågekanonen kan nemt skjules bag loft eller væg.
  • Apparatet bruger ikke mere strøm end en ganske almindelig pære.
  • Der er ingen støjende blæser, der forstyrrer virksomheden.

Der er altså ingen tvivl om, at en tågesikring er det rigtige valg, hvis du vil sikre en god nattesøvn hos dig selv som ejer og skabe tryghed hos dine medarbejdere.

Sikr alle døre og vinduer

Er dine medarbejdere ordentligt oplært i virksomhedens lukkerutiner? Der er nemlig mange indbrud, der sker af den simple årsag, at en dør står åben, eller et vindue står på klem. Du kan med fordel opfriske lukkerutinerne med jævne mellemrum, så alle husker at lukke og låse efter sig, når de forlader virksomheden. 

DEBAT:

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk