tirsdag 29 september 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Sådan får du en indbydende facade med en udendørs makeover

partnertekst dansktagbyg 23092020Har du længe gået og synes, at facaden på dit hus ser trist og kedelig ud? Faktisk kræver det ikke alverdens for at pifte husets ydre op og opnå en flot og lækker facade. Som oftest trænger facaden blot til en kærlig hånd og et par grønne fingre. I denne guide finder du inspiration til, hvordan du kan få en indbydende facade. 

Læs mere ... Sponseret indhold

Prioriter din sikkerhed på nettet

visibility vpn forbindelse 1143Når du surfer på nettet, er der mange der kan følge med i hvad du laver. Ikke nok med at du skal hente firewalls og anti-virus-programmer; Det kan også være en god idé at installere en VPN-tjeneste på din computer. Det krypterer din IP-adresse, så du slipper for at andre kan følge dine skridt på internettet. Her kan du læse videre og blive klogere på, hvad VPN-adresser kan gøre for dig.

Læs mere ... Sponseret indhold

Gode tips til en bedre nattesøvn

partnertekst sengespecialistenHvis der er noget, der er rigtig frustrerende, så er det, når du ikke kan sove, eller når du sover dårligt en hel nat. Du vil rigtig gerne bare lukke øjnene og sove igennem, men du kan slet ikke falde til ro. Her får du nogle gode råd til, hvis du har svært ved at sove om natten. 

Læs mere ... Sponseret indhold

Få hjælp til regnskabet i din startup

visibility dineroHvis du er iværksætter og lige har startet en ny virksomhed, så kender du også til besværet med regnskaber hver måned. Papirerne hober sig op, kvitteringer og fakturaer, moms her og moms der. Med Dinero kan du få styr på alle dine regnskaber uden at bruge et eneste ark A4 om måneden. Det er et gratis regnskabsprogram til små virksomheder på vej frem. Læs videre og bliv klogere på, hvad Dinero kan gøre for dig.

Læs mere ... Sponseret indhold

Derfor skal du spise en varieret kost

partnertekst supplementerDu har sikkert hørt det før, måske fra din mor som et af hendes gode råd, måske fra en diætist, som mener at det er vejen til en mindre talje, eller måske fra din læge som en lille reprimande. Om ikke andet så ved du med stor sandsynlighed allerede, at det er vigtigt, at du spiser varieret, men ved du også hvorfor?

Læs mere ... Sponseret indhold

Derfor er plakater smarte i små hjem

sponsor citatplakat 27 08 2020Det er ikke nogen hemmelighed, at der i de større byer, som for eksempel København og områderne omkring, ofte er tale om meget små hjem. Her skal der bo mange mennesker på lidt plads, og derfor er det med at udnytte alt pladsen bedst muligt.

Læs mere ... Sponseret indhold

Sådan får du en god pensionisttilværelse

visibility pensionistDet er ikke så mange af os, som går rundt og tænker på, hvordan det vil være at blive pensionist. Pensionisttilværelsen virker fjern og ikke noget, man bekymrer sig om i hverdagen. Men det kan faktisk være en god ide allerede nu at tænke over, hvordan man ønsker at livet som pensionist skal være. Læs med her for at få nogle gode råd til at forberede pensionisttilværelsen. 

Læs mere ... Sponseret indhold

Skænke: 5 modeller du burde overveje

sponsor skaenke vlada karpovichSkænke er fantastiske møbler, som kan byde på både lækre designs og en masse praktisk opbevaringsplads. En skænk er stedet, hvor du kan gemme alle de sager væk, som du ikke bruger til daglig og ikke gider at se på hver dag. 

Læs mere ... Sponseret indhold

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: