Alt du behøver at vide om indeksfonde  

visibility 1627 L1020Indeksfonde er blevet et utroligt populært investeringsaktiv i de seneste par år, og det er bestemt ikke uden grund. Det er alt det gode ved investering, samlet i ét produkt. Du får en bred spredning på forskellige markeder og sektorer, lave gebyrer, og så er dit tidsforbrug ved at investere i én minimalt. 

Årsager til at købe en palleløfter

patner or lomax 04 05 2021Overvejer du, hvorvidt du skal købe en palleløfter? Så er du kommet til det helt rigtige sted! I de nedenstående afsnit vil du nemlig blive klogere på, hvorfor en palleløfter er det helt rigtige valg for dig. Du vil ligeledes blive præsenteret for en række fordele, der medfølger, hvis du beslutter dig for at købe en palleløfter.

Derfor bør du tænke på dit testamente  

partner or detgodetestamente 03 05 2021Det er ikke nogen hemmelighed, at der er rigtig mange af os, der har svært ved at forholde os til døden. Vi vil helst ikke tale om den og forholde os til den – men alligevel må vi indrømme, at den er en helt naturlig og dermed også uundgåelig del af hverdagen, og derfor er det også noget, vi bør gøre os nogle tanker om.

Gør din hverdag nemmere med en WordPress-hjemmeside  

partner or stepupmedia 14 04 2021Hvad end det er, fordi du har et produkt, du gerne vil sælge, eller et budskab, du gerne vil dele, så kan du have behov for at lave en hjemmeside. På den måde vil du kunne nå ud til mange flere. Men hjemmesider er ikke skabt ens, og derfor er det ikke lige meget, hvordan du vælger at lave din.

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk