3 ting du kan bruge din december på

partner oa gaver til ham der har altEr du en type, der holder meget af jul og december? Så er du måske allerede så småt begyndt at glæde dig. Det er som om, at alting er lidt mere hyggeligt i december. Derfor får du her tre gode idéer til, hvad du kan bruge din december på. 

Sådan kan du spare penge på din online shopping

visibility 100621 onlineshoppingOnline shopping bliver kun mere og mere populært. Det har aldrig været nemmere at handle alt, man har brug for hjemme fra sofaen. Vidste du, at der er nogle super nemme måder at spare penge, når du shopper online? Det kan du blive meget klogere på her!

Sådan får du styr på de vigtige ting til din virksomhed

partner oa dataloen 16 06 2021Det er ikke altid helt nemt at være iværksætter, fordi selvom det også giver dig meget frihed og mulighed for at styre dit eget arbejdsskema, så er der netop meget arbejde i det. Ansvaret for det hele ligger hos dig, og der er ikke andre til at gøre det hele udover dig selv. 

Har du brug for en pause fra hverdagen?

partner oa migogkbh 16 06 2021Det er vigtigt, du lytter til din krop, når den siger fra og har brug for en pause. Ellers risikerer du blot at ende udbrændt og træt. Men hvordan får man lige tiden til at gå, når man tager en pause fra hverdagens trummerum? Det kan du få 3 gode idéer til lige her i denne guide.

Investér i dine ansatte og skab vækst i din virksomhed

partner oa escaperoom 02 06 2021I en virksomhed handler det i bund og grund om at skabe vækst og resultater. Der hører rigtig meget andet med, men i sidste ende er det et mål for enhver virksomhedsejer. Du kan skabe vækst og resultater på rigtig mange måder. Du kan f.eks. investere i dine ansatte for at styrke både samarbejde og fællesskab på din arbejdsplads. 

Er din bil sommerklar? Få 3 gode råd   

partner oa quickpoint.dk 02 06 2021Når det begynder at blive varmere udenfor, så er der forskellige ting, der er gode at gøre ved din bil, så den bliver klar til sommer. Men hvordan gør du bedst muligt din bil klar til sommer? Det får du 3 råd til her. 

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk