Fårehoved var måske slagteriaffald

naturpark faaroglam april kirsten degnMysteriet om det afhuggede fårehovede på Kalvebod Fælled er fortsat ikke løst. Skovfoged afviser, at nogen har meldt et får savnet.

Der er efter al sandsynlighed ikke slået et får ihjel på Kalvebod Fælled, selv om en besøgende fandt et afhugget fårehoved nær Naturcentret i maj måned. 

Fårehovedet har skabt spekulationer om, at der er folk, der går rundt og slagter fårene i indhegningerne på Kalvebod Fælled. 

Beretninger på facebook har peget på, at mistænkelige personer netop har gået rundt  i fårefoldene og jagtet dyrene, angiveligt for at fange og dræbe et af dem.

Men ifølge Naturstyrelsen, er der ikke forsvundet får fra indhegningen ved Naturcenter Amager.

"Der er ikke slagtet eller dræbt nogen af de får, der går ved Naturcenter Amager, så Naturstyrelsen har ikke tænkt sig at gøre yderligere," siger skovfoged Sven Norup til Ørestad Avis.

Der vil derfor heller ikke ske en politianmeldelse. 

Ikke unormalt
Sven Norup tilføjer dog, at Naturstyrelsen "ikke  er helt ubekendt med", at der findes dyrerester på fælleden.

"Jeg har i min tid som skovfoged på Amager oplevet mange eksempler på, at ukendte personer har dumpet slagteriaffald i naturen. Mon ikke det er det, der også er sket her?" spørger han.

Ifølge Københavns Politi er der heller ikke andre, der har anmeldt, at et får er forsvundet eller fundet slagtet på Kalvebod Fælled.

Oplev påskelam live ved Naturcenter Amager

Hunde jagtede igen får i fårefolden

DEBAT:

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk