Bastionen får bageri og er klar til at udleje 233 boliger

bastionen 1Udlejningen i Bastionen i Ørestad Syd begynder søndag 2. februar fra kl. 13, hvor det første åbent hus-arrangement afholdes. Ejendommen er opført af Balder Danmark, som nu i alt ejer 7 ejendomme med lejeboliger i Ørestad.

Bastionen er beliggende mellem Else Alfelts Vej og Richard Mortensens Vej og rummer 233 nybyggede lejligheder, hvoraf de første 80 udlejes fra på søndag. Ejendommen byder på forskellige lejlighedstyper, der varierer i størrelse fra 2-5 værelser, fordelt på 56-134 m2. Alle lejligheder har mindst én altan eller terrasse. 32 af Bastionens lejemål har desuden tilknyttet private, glasoverdækkede vinterhaver. Lejlighederne vil være klar til indflytning i juli 2020.

Bastionen er skabt i et samarbejde mellem Balder Danmark, Danielsen Architecture samt Sjælsø Management, og særligt Kalvebod Fælleds grønne landskab har været en stor inspirationskilde i projektets tilblivelse. 

”Bastionen er et af vores frodigste projekter i Ørestad Syd, og den kendetegnes bl.a. ved de hængende haver, der pryder bygningens facader samt det store, grønne gårdrum. Her opføres blandt andet opholdszoner, petanque- samt basketballbane. Alt det gør, at gårdrummet bliver oplagt til både leg og afslapning. Et andet kendetegn er de glasoverdækkede vinterhaver, som fungerer i forlængelse af lejlighederne og binder inde- og uderum sammen,” fortæller landskabsarkitekt Gudný Marta Gudlaugsdóttir. 

Balders projektleder Alexander Barlow fortæller at han har taget områdets beboere med på råd under udviklingen af Bationens butikker.

”Jeg havde leget med tanken om, at et bageri skulle åbnes i Bastionen, og i den forbindelse var det vigtigt for mig at få afklaret, hvorvidt områdets beboere ville finde det attraktivt. Derfor luftede jeg idéen i en Facebook-gruppe, og det viste sig, at mange udviste stor interesse for et bageri her. Vi har sidenhen arbejdet på at realisere idéen, og vi kan nu afsløre, at bageriet åbner i begyndelsen af 2021,” udtaler Alexander Barlow. 

Ud over bageriet opføres der også en daginstitution i Bastionens sydvestlige hjørne, som åbner i slutningen af 2020.

Åbent hus-arrangementet i Bastionen finder sted søndag 2. februar fra kl. 13 på Richard Mortensens Vej 70A. Her har man mulighed for at se prøveboligen og reservere en af lejlighederne. Plantegninger og priser for de 80 lejligheder er netop frigivet på www.bastionen.nu. 

Balder Danmark A/S er et datterselskab af Fastighets AB Balder, som er et svensk børsnoteret selskab. Balder ejer, forvalter og udvikler boliger, erhvervsejendomme og hoteller i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland og England. I Danmark ejer Balder ca. 2.100 lejeboliger fordelt på ni ejendomme, der har beliggenhed på Østerbro, Havneholmen, ved Amager Strandpark og i Ørestad. Dertil er planlagt over 1.900 lejligheder i nye ejendomme i f.eks. Ørestad, Hillerød, Hedehusene, Høje Taastrup og Solrød. Disse står klar i løbet af de næste par år. Desuden ejer Balder bl.a. Cirkusbygningen samt en række hoteller i indre København, såsom Nobis og Plaza.

Overvældende interesse for bagerbutik i Bastionen

Balder køber 74 lejligheder i Ørestad af Bonava

Se reklamevisualiseringer:

bastionen tag V02bastionen hjoerne
bastionen haengende have
bastionen gaardhave legeplads

bastionen gaardhave

DEBAT:

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk