Endnu et boligprojekt i Ørestad Syd

fasanraekkerne bonavaDe 18 byggekraner i Ørestad Syd får snart selskab af en mere. Bonava har købt byggefelt 1.7 i Ørestad Syd for et ukendt beløb af By & Havn. Her skal boligprojektet Fasanrækkerne opføres med forventet indflytning i starten af 2020

Det store svenske ejendomsfirma Bonava er i forvejen aktiv i Ørestad med Fælledhusene i Nordre Fælledkvarteret (Arenakvarteret). Nu har selskabet købt yderligere 9.100 etagemeter boligbyggeret i Ørestad Syd. Sælger er By & Havn.

"Vi har i løbet af de seneste uger købt jord i henholdsvis Greve og Charlottenlund og nu Ørestad”, siger han. ”Får jeg mine ønsker opfyldt, bliver det til endnu flere indkøb her i foråret. Der er en solid efterspørgsel efter familieboliger i hovedstadsområdet, og vi har ambitioner om at udvikle en stor andel af de nye hjem”, siger administrerende direktør i Bonava Danmark A/S, Torben Modvig.

fasanraekkerne byggefelt 1 7Bonava planlægger at udvikle 92 lejligheder og rækkehuse på grunden i Ørestad Syd. Navnet Fasanrækkerne er inspireret af Fasanskoven på Kalvebod Fælled. Projektet er tegnet af Juul Frost Arkitekter. Hvis det går efter planen, så starter byggeriet af Fasanrækkerne i efteråret/vinteren 2018, og de første beboere flytter ind i starten af 2020.

I december afleverede Bonava Fælledudsigten II til den svenske ejendomsinvestor, Fastighets AB Balder, som de sidste af i alt 178 boliger i Nordre Fælledkvarteret.
Bonava-gruppen er Nordeuropas største boligudvikler, og omsatte i 2017 for 14,5 milliarder svenske kroner.

For yderligere oplysninger kontakt kommunikationschef Dorte Andersen på tlf. 41 70 45 07 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bonava er en af Nordeuropas førende virksomheder inden for boligudvikling. Bonava har skabt hjem og nabolag siden 1930’erne. Bonava har 2.000 medarbejdere og er aktive i Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, Skt. Petersborg, Estland og Letland, med en omsætning på SEK 14,5 milliarder i 2017. Bonava’s aktier er noteret på Nasdaq børsen i Stockholm.

DEBAT:

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk