lørdag 19 september 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 kultur

Eventyrforfatter har slået sig ned i Ørestad

per damm forfatter aug 2020 02Behov for mere plads og en bolig tæt på naturen har fået forfatteren Per Damm til at slå sig ned i Ørestad - og det har allerede påvirket hans skrivning.

Læs mere ... Kultur

Kunstnerne bag Simian: "Stedet er helt unikt"

simian indgang artefact1Simian. Det er navnet på Ørestads nye udstillingssted for samtidskunst i den tidligere cykelkælder ved Ørestad Station. Stedet åbner på lørdag 5. september.

Læs mere ... Kultur

Børnekulturpiloterne lægger arm med Karen Blixen

ruth lerche og maria lau kroghNy Teaterlabyrint fra Børnekulturpiloterne vil genskabe Karen Blixens kaffeplantage, som var på størrelse med hele Amager Vest.

Læs mere ... Kultur

Simian åbner på Kay Fiskers Plads

simian tom kaelder5. september 2020 åbner Simian - en uafhængig platform for eksperimenterende samtidskunst, drevet af billedkunstnere. 

Læs mere ... Kultur

Mangfoldighedens ø, lidt endnu?

vm bjerget udsigt rikkebiancacolburnDet nyeste afsnit i podcastserien 'Stemmer Fra Amar' handler om mangfoldigheden i boligudvikling, byplanlægning og det levede liv på Amager i de sidste 150 år. 

Læs mere ... Kultur

Ørestadsforfatter henter inspiration i både by og natur

rakel haslund gjerrild foto ulrik hasemann31-årige forfatter Rakel Haslund-Gjerrild har midt i coronakrisen udsendt en dyster roman, der handler om angst og ensomhed, men også om skønhed og håb.

Læs mere ... Kultur

Gårdkoncerter med Athina

gaardkoncert faelledkanten athina codvid 6For at sprede glæde og fællesskab i en anderledes tid, arrangerede ejendomsselskabet Balder intime gårdkoncerter med sangerinden Athina for beboere i Ørestad. 

Læs mere ... Kultur

Coronakarantæne fik fotokonkurrence til at eksplodere

fotokonkurrence fangdinby dac 2020 wide Sussi PorsborgDansk Arkitektur Centers åbne fotokonkurrence FANG DIN BY 2020 har modtaget over 5000 billeder, næsten dobbelt så mange som sidste år. En speciel tid i Danmarks historie er blevet foreviget og dokumenteret af de mange fotografer.

Læs mere ... Kultur

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme

DEBAT: