• John "IT" Knudsen, stifter af Senior IT Stuen, Samtalevinduet og meget mere
  • Godt liv

IT-John har masser af tid - men ønsker brainstorming!

john knudsen senior itHaves: Masser af tid! Ønskes: Brainstorming! John Knudsen har et opråb til medborgerne. 

 
Der er nemlig masser af nyttige, lokale projekter, som fortjener at blive til noget i coronatiden:
 
Jeg har henved ti 10" tabletter, der kan designes til at indeholde masser af praktiske Apps til glæde for ældre ensomme i en periode.
Jeg har nogle gamle "overhead film", som kan laves til Corona visirer. Jeg har en del gamle bærbare computere, der venter på at blive gjort køreklare og genanvendt for ældre førstegangs brugere, til f.eks. underholdning og nyttig adspredelse.
Det kunne blive til et såkaldt Genbrugsprojekt, men jeg savner lokaleforhold til at udvide projektet i en kombineret IT-Café og Genbrugsstation for indsamling af brugbare, men kasserede bærbare computere, der kan klargøres til genbrug.
Jeg har også mulighed for at udvikle praktiske Apps til mobile Android enheder, men savner idéer til nyttige løsninger. Og jeg er ved at udvikle Podcast baseret på historisk lyd materiale fra Urbanplanen, men savner samarbejde med andre, som også kan levere Podcast materiale og evt. nyttige Podcast link... Projektet forventes køreklar 1. februar www.Urbanplanen.dk/podcast

Måske har du også noget at byde ind med, som kan omsættes til adspredelse og nyttig anvendelse for andre, som enten føler sig meget ensomme, eller bare lige som jeg, har masser af tid, der kan bruges til noget nyttigt i et Coronasikkert fællesskab.
Du kan starte med at åbne Samtale Vindue, hver weekend klokken 10-11 eller evt. andre aftalte tidspunkter - du skal bare klikke ind på www.SeHer.dk og klikke på den lange grålige knap af samme navn ("Åbn Samtale Vinduet - HER"), så kan vi brainstorme - udveksle idéer, eller bare fordrive tiden på en hyggelig måde. Bemærk: Samtale Vinduet er Coronafrit og i denne her kolde tid, bliver du ikke forkølet af at sidde i "vinduet"!

Håber vi ses i "Samtale Vinduet" i den kommende weekend kl. 10 !  Du er velkommen til at skrive en mail til mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - håber vi ses !

DEBAT:

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk