ØICC skal have ny direktør

carolina benjaminsenDirektør for Ørestad Innovation City Copenhagen (ØICC) Carolina Benjaminsen, har fået nyt job som CEO for Danmarks digitale klynge DigitalLead. 

Carolina Benjaminsen blev ansat som ØICC’s første direktør i 2017. Siden da er antallet af medlemsvirksomheder vokset fra ganske få til i dag 40. Medarbejdere og ledere fra medlemsvirksomhederne mødes i fem faglige netværk, og skaber udviklingsprojekter på tværs af virksomhederne. ØICC afholder også konferencer som er åbne for andre.

"Det har virkelig været fantastisk at se hvor godt Ørestad har taget imod ØICC helt fra start. Vi er hurtigt blevet flere medlemmer og vokset os større, og med det, har vi kunnet lave flere faglige netværk og mange flere projekter. Noget af det der gør mig allermest glad, er alt den aktivitet der er imellem vores medlemmer, både i de projekter vi selv er med i fra sekretariatet, og også når vi høre at det ene projekt har taget det andet. Det er fedt," siger Carolina Benjaminsen i en afskedshilsen.

Hun siger også at hun vil komme til at savne ØICC, Ørestad "og alle de gode mennesker der er i bydelen". Carolina kommer helt sikkert forbi en gang imellem.
"Jeg har hørt der er en meget sej årlig tech konference, som netværk for innovation og teknologi står for. Mon ikke jeg kigger forbi der?"

Formanden for ØICC, Søren Brøndum,  beklager Carolina Benjaminsens afgang, men ønsker også tillykke.
"Vi har i bestyrelsen været super tilfredse med den indsats Carolina og resten af sekretariatet har lagt i vores forening – Carolina har været en ildsjæl og skabt rigtig fine resultater i alle årene. Selv om vi selvfølgelig gerne ville have beholdt Carolina noget længere, glæder vi os dog samtidig på Carolinas vegne – det kommende job ser ud til at passe perfekt til Carolinas kompetencer og vi er sikker på, at hun bliver en succes i den nye position," siger Søren Brøndum.

DigitalLead består af over 600 it- og tech virksomheder, alle landets universiteter samt FORCE Technology og Alexandra Instituttet, og understøttes af kontorer både i Aalborg, Aarhus og snart også i København.

ØICC-bestyrelsen vil i de kommende uger sammen med Carolina og ØICC's øvrige medarbejdere, Sophie og Catharina, planlægge overdragelsen af arbejdsopgaver og sætte gang i processen med at få fundet en ny leder af sekretariatet.

 

DEBAT:

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk