søndag 7 juni 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Naturpark Amager skal hænge sammen

gorm gunnarsenAldrig har så mange københavnere søgt mod naturen som i dette forår. Derfor skal det også i fremtiden være muligt at finde mangfoldig natur i København. Det kræver, at vi sikrer, at biodiversiteten, som findes på Amager Fælled ikke begrænses, men sikres forbindelse til resten af Naturpark Amager.

Læs mere ... Debat

Da Københavns klimapolitik kørte af sporet

andreas petersen verdens skove 2020København fyrede det sidste kul af før påske, meddelte HOFOR i sidste uge. Umiddelbart lyder det som et tiltrængt glædesbudskab og en sand solstrålehistorie her i disse dystre corona-tider. Man hvad kommer så i stedet for kullene?

Læs mere ... Debat

Hvorfor er der ingen rejseinformation i København?

De fleste store byer har informationskontor for deres lokale trafik. I Malmø, Lund og Helsingborg har Skånetrafiken butikker, hvor man kan købe billetter og få information om de lokale rejser.
Læs mere ... Debat

Udligning kan koste 1.000 kr om måneden

helle bonnesen 20171207En københavnsk familie med to børn kommer til at betale næsten 1.000 kr pr måned til udligning.
Læs mere ... Debat

Sprogundervisningen skal prioriteres for de ældste klasser

jens kristian luetken 2019Endelig kan vi åbne skolerne igen for de ældste elever. Det er glædeligt, at København på den måde lige så stille vender tilbage til en mere normal hverdag.

Læs mere ... Debat

Det skal være lettere at bade i havnen til sommer

mette annelie rasmussen 2019Når solen skinner, vil vi alle gerne ud af lejlighederne. Have noget frisk luft og gerne en dukkert. Mange københavnere har aflyst turen sydpå i sommerferien på grund af Covid 19-krisen og kommer i stedet til at være i København over sommeren.

Læs mere ... Debat

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: