torsdag 4 juni 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Fashion Fair gennemføres i august

ciff youth outdorr bella center GIO3849Coronakrisen har giver Bella Center store udfordringer i forhold til afvikling af den årlige modemess CIFF i forbindelse med Copehagen Fashion Week. Men nu er det lykkedes at genneføre messen, endda med en ekstra dag.

Læs mere ... Business

Rasoi skiftede hurtigt til take-away

inam rasoi corona 2020 0126Coronakrisen har lukket restaurant Rasoi, men kunder kan stadig få god indisk mad ved hjælp af take-away.

Læs mere ... Business

Field’s genåbner mandag den 11. maj

 

foodlounge fieldsField's slår dørene op igen for kunder mandag den 11. maj. En samlet butiksskare er lykkelige for igen at kunne byde gæster og medarbejdere velkomne.

Læs mere ... Business

Sofia overvejer at flytte Moo Moo væk fra Porthuset

sofia denoux moo moo isbar onlineIsbaren Moo Moo Bar i Ørestad City har været særdeles udfordret på det seneste og overvejer at opgive lokalerne på Ørestad Boulevard. Samtidig udvides der med to filialer.

Læs mere ... Business

Nu skal Ørestad City leve op til alle drømmene

soeren risager hansen hubnordic apr 2020Med Søren til eksamen: Det er lidt af en opgave at indrette en stue for hele Ørestad på 10.000 kvadratmeter. Men det er opgaven lige nu for Adm. direktør Søren Risager-Hansen, som om kun et år skal være med til at klippe snoren og indvie den tredje ejendom i KLPs HUBNORDIC-koncept, den på på Kay Fiskers Plads. Nogle af kodeordene er at skabe individuelle tilbud for mange, og udvikle et miljø hvor mangfoldighed opleves som en værdi.

Læs mere ... Business

Gourmet-restaurant lukker i Ørestad

timo hoffman corona 2020 8tallet 33I forbindelse med coronakrisen er gourmetrestauranten Rambla lukket og personalet sendt hjem.

Læs mere ... Business

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: