lørdag 15 august 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Walk-in med champagne, tøj og gode råd til indretning

camilla damgaard walk in 8tallet 2020Walk In er en ny tøj- og boligindretningsbutik i Ørestad Syd. Indehaveren Camilla Damgaard håber at folk vil handle her, i stedet for at skulle besøge 12 butikker i city.

Læs mere ... Business

Fashion Fair gennemføres i august

ciff youth outdorr bella center GIO3849Coronakrisen har giver Bella Center store udfordringer i forhold til afvikling af den årlige modemess CIFF i forbindelse med Copehagen Fashion Week. Men nu er det lykkedes at genneføre messen, endda med en ekstra dag.

Læs mere ... Business

Field's i en coronatid

thomas thomsen fields L1010889Kunderne vender tilbage til et genåbnet Field's, hvor de fleste medarbejdere har beholdt deres job. I næsten to måneder lå det meste af Field's øde hen og alle medarbejdere var sent hjem. Takket være støtteordninger har de fleste medarbejdere kunnet beholde deres job, og alle er nu tilbage for at betjene kunder med opsparet lyst og evne til at forbruge.

Læs mere ... Business

Field’s genåbner mandag den 11. maj

 

foodlounge fieldsField's slår dørene op igen for kunder mandag den 11. maj. En samlet butiksskare er lykkelige for igen at kunne byde gæster og medarbejdere velkomne.

Læs mere ... Business

ØICC Medlemsprofil: Dennis Hellegaard

dennis hellegaard vicerek orestad gymnasiumØrestad Avis bringer løbende medlemsprofiler af medlemmer i netværket Ørestad Innovation City Copenhagen (ØICC). MÅNEDENS MEDLEMSPROFIL: Dennis Hellegaard, Vicerektor, Ørestad Gymnasium.

Læs mere ... Business

Nu skal Ørestad City leve op til alle drømmene

soeren risager hansen hubnordic apr 2020Med Søren til eksamen: Det er lidt af en opgave at indrette en stue for hele Ørestad på 10.000 kvadratmeter. Men det er opgaven lige nu for Adm. direktør Søren Risager-Hansen, som om kun et år skal være med til at klippe snoren og indvie den tredje ejendom i KLPs HUBNORDIC-koncept, den på på Kay Fiskers Plads. Nogle af kodeordene er at skabe individuelle tilbud for mange, og udvikle et miljø hvor mangfoldighed opleves som en værdi.

Læs mere ... Business

Kultur:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: