fredag 5 juni 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Mange midaldrende mænd falder på racercyklen

mamils cyklingFlere og flere mænd rammes af alvorlige skader efter uheld på mountainbike og racercykel. Ulykkerne sker for de såkaldst MAMILS. Mændene er startet med cykling i en sen alder og kan være "lidt for selvfede og selvsikre ude på vejene og skovstierne", siger tidligere professionel cykelrytter, Jens Veggerby.

Læs mere ... GODT LIV

Nye millioner til opgradering af Naturpark Amager

naturpark amager visualisering dr byen 1Løbere, skoler og rollespilsgrupper får bedre muligheder i Naturpark Amager, efter at Lokale- og Anlægsfonden har bevilget 6 mio. kr. til blandt andet grejdepoter ved DR-Byen.

Læs mere ... GODT LIV

Narturparken i maj - du søde milde

naturpark ramsloeg2 maj 2020 kirsten degnKirsten Degn skriver om sine ture på fælleden, om vejret og naturen lige nu, både for dyrene og planterne

Læs mere ... GODT LIV

Nu kommer den nye park ved Nordre Fælled Kvarter

byrum hannemanns alle planteflytning efteraar 2019BeboerHaver, blomster og et udsigtspunkt er på vej til byggefeltet mellem Hannemanns Allé og Nordre Fælled Kvarter. Her har By & Havn sat gang i arbejdet med at indrette et midlertidigt byrum, som skabes med genanvendelige materialer. Den kommunale godkendelse er kommet og gravemaskinen er i gang.

Læs mere ... GODT LIV

Coronasikker fodbold uden kram og high-fives

oerestad if foidbold corona maj 2020 foto mads dreier 0105Idrætsklubberne må igen træne, hvis de følger myndighedernes retningslinier. Så nu er  bolden igen begyndt at rulle i Ørestad IF Fodbold. Men uden krammere og high-fives.

Læs mere ... GODT LIV

Find de 'hemmelige´ steder i byen

Tusinder af københavnere strømmer ud i det gode vejr for at finde luft og sol. Desværre er det stadig nødvendigt at holde afstand til andre, og politiet opfordrer folk til at søge væk fra pladser og opholdsrum, hvor der er mange mennesker. Et nyt kort skal hjælpe folk hen til nye steder, som de måske aldrig har set før.

Læs mere ... GODT LIV

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: