tirsdag 29 september 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Afgørende klassiske øjeblikke for gymnasiets elever

gymnasium orkester lars mikkelsenDet er ikke hver dag, at unge mennesker på 17 år lytter til klassisk musik, men det gjorde 393 af Ørestad Gymnasiums 2.g-elever onsdag 16. september. 

Læs mere ... Kultur

Børnekulturpiloterne lægger arm med Karen Blixen

ruth lerche og maria lau kroghNy Teaterlabyrint fra Børnekulturpiloterne vil genskabe Karen Blixens kaffeplantage, som var på størrelse med hele Amager Vest.

Læs mere ... Kultur

Eventyrforfatter har slået sig ned i Ørestad

per damm forfatter aug 2020 02Behov for mere plads og en bolig tæt på naturen har fået forfatteren Per Damm til at slå sig ned i Ørestad - og det har allerede påvirket hans skrivning.

Læs mere ... Kultur

Simian åbner på Kay Fiskers Plads

simian tom kaelder5. september 2020 åbner Simian - en uafhængig platform for eksperimenterende samtidskunst, drevet af billedkunstnere. 

Læs mere ... Kultur

Kunstnerne bag Simian: "Stedet er helt unikt"

simian indgang artefact1Simian. Det er navnet på Ørestads nye udstillingssted for samtidskunst i den tidligere cykelkælder ved Ørestad Station. Stedet åbner på lørdag 5. september.

Læs mere ... Kultur

Mangfoldighedens ø, lidt endnu?

vm bjerget udsigt rikkebiancacolburnDet nyeste afsnit i podcastserien 'Stemmer Fra Amar' handler om mangfoldigheden i boligudvikling, byplanlægning og det levede liv på Amager i de sidste 150 år. 

Læs mere ... Kultur

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: