fredag 4 december 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Stor forestilling af GLiMT i Ørestad Skøjtehal

glimt skoejtehal kabaretGLiMT og Ørestad Skøjteklub inviterer til en magisk - og gratis - aften 12. december med luftakrobatik, kunstskøjteløb og funky folk-musik. Kun få billetter tilbage.

Læs mere ... Kultur

Ørestad med i seneste bind fra Trap Danmark

oerne kanalen trap danmark34 binds-bogværket om Danmark udkommer med to nye bind om København, og her er der også noget at hente om Ørestad.

Læs mere ... Kultur

Fejring af fotokalender

kalender cobracph 2Søndag 29. november var der gløgg og småkager foran COBRAcph i Ørestad Syd. Der var simpelthen releaseparty for Ørestads første fotokalender.

Læs mere ... Kultur

Ørestad får sin egen fotokalender

naturpark birkeskov april kirsten degnGårdbutikken COBRAcph har bedt 12 lokale fotografer om at komme med deres bedste bud på ´Ørestad 2020´. Resultatet kan ses i en ny fotokalender.

Læs mere ... Kultur

Marie Carmen Koppel skaber julestemning i Ørestad

marie carmen koppel higresLørdag 5. december besøger sangerinden Marie Carmen Koppel alle Balders ejendomme i Ørestad. Her går hun fra gård til gård og synger velkendte julesange for at sprede julestemning i hele området.  

Læs mere ... Kultur

Simian klar med næste udstilling

simian piotr lakomy vesselFra på lørdag er kunstkælderen Simian ved Ørestad Station klar med sin anden udstilling efter åbningen i september. Det bliver en soloudstilling med polske Piotr Łakomy.

Læs mere ... Kultur

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: