Har du behov for behandling mod hæmorider?

partner or apopro 07 03 2021Der er mange, der synes det er pinligt, og der er mindst lige så mange, der ikke kan lade være med at trække på smilebåndet, når der er tale om hæmorider. Det er nemlig en lidelse, der opstår i endetarmen, og til alle tider har dette været et område, som der er mange, der finder tabubelagt at tale om. 

Det skyldes nok også, at der her er tale om et af de mest intime og personlige områder på kroppen, og derfor er det at døje med hæmorider noget, som de fleste gerne vil holde for dem selv.

Bestil en creme mod hæmorider online hos apopro.dk

Og det er da heldigvis også muligt. Hvis du tager et kig inden for hos Danmarks måske største online apotek, apopro.dk, er det nemlig muligt for dig at bestille de midler, der måske kan hjælpe dig med lindring mod dine hæmorider. Det være sig for eksempel creme i håndkøb.

Og det vil sige, at du blot kan klikke det medicinske udstyr hjem, hvorfor det hurtigt diskret vil blive leveret til din adresse. Derfor slipper du for at skulle ned på det lokale apotek og fortælle om din lidelse og frygte for, at der er andre, der lytter med.

En tilstand der er til stor gene i hverdagen

Når der er tale om hæmorider, er det også en meget almindelig lidelse. Det vil sige, at man mener, at helt op mod en tredjedel af befolkningen på et eller andet tidspunkt bliver ramt af hæmorider.

Med en hæmoride er der tale om en udposning på en blodåre i endetarmen, som kan give både blødning, kløe og ikke mindst smerter, som kan være til stor gene i hverdagen. Typisk vil det opstå efter en periode med forstoppelse eller ved et øget tryk på endetarmen, som det blandt andet ses hos gravide.

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk