Sådan finder du den rette medarbejder til din virksomhed

partner ora asgaardrecruitment 22 03 2021Er det på tide at udvide din virksomhed med endnu en medarbejder, og er du på jagt efter den helt rette person til at betræde stillingen?

Rekrutteringsprocessen er svær for mange virksomheder, særligt fordi der er så mange overvejelser, du skal tage højde for. Og du vil selvfølgelig gerne rekruttere det helt rette medlem til din virksomhed – i første hug. For at gøre rekrutteringsprocessen lidt nemmere, kan du drage nytte af følgende tips:

Få hjælp til rekrutteringen

Er rekrutteringen en lidt for stor mundfuld, og ved du ikke, hvor du skal starte? Så kan du heldigvis få hjælp til hele processen. Er din virksomhed baseret i Nordjylland, kan du få hjælp til rekruttering i Nordjylland. Rekrutteringsfirmaer ser på rekrutteringsprocessen med friske øjne, og kan nogle gange få øje på det, du har misset i din jagt på den rette medarbejder. Og for nogle virksomheder kan dette hjælpe med at få den helt rigtige medarbejder i første hug. 

Gå efter diversitet, når du rekrutterer

Flere virksomheder har fået øjnene op for vigtigheden af diversitet på arbejdspladsen. Det skal du også have i tankerne, når du rekrutterer nye medarbejdere. 

Her er et par gode grunde til at implementere diversitet i din virksomhed:

  • Det udviser samfundsansvar og øger virksomhedens image.
  • Det tiltrækker motiverede medarbejdere.
  • Debatten forbedres, fordi der inkluderes flere forskellige personligheder.

Lav en ærlig jobprofil

En ærlig jobprofil er alfa og omega, hvis du gerne vil øge chancen for at finde den helt rigtige medarbejder i første skud. I jobprofilen skal du fortælle, hvad din virksomhed søger. Forklar desuden, hvad stillingen går ud på, og hvad der forventes af den kommende medarbejder. Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du er ærlig omkring virksomhedens kerneværdier og kultur. Det vil øge chancen for, at den nyansattes forventninger til jobbet matcher jobprofilen.

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk