Vil du gerne spise mere vegetarisk? 

partner orestad maaltidskasse 12 03 2021Hvis du render rundt med et ønske om at begynde at spise mere vegetarisk, kan det være svært at finde ud af, hvordan du kommer godt i gang. Du skal til at ændre dine vaner og handle ind på nye måder. 

Her får du tips til, hvordan du kommer i gang med at spise mere vegetarisk. 

Trap langsomt ned for dit kødforbrug  

Hvis du er vant til at spise kød, men gerne vil begynde at spise vegetarisk, er det en god idé at trappe langsomt ned. Det er svært at stoppe fuldstændig fra den ene dag til den anden. Du kan starte med at tage to kødfrie dage om ugen. På den måde vænner du dig til at lave vegetariske retter og har tid til at eksperimentere, inden du trapper mere ned. 

Bestil vegetariske måltidskasser 

Det svære ved at begynde at leve vegetarisk, hvis du ikke er vant til det, er, at det er svært at finde på nye retter. Du skal pludselig til at lave mad på en måde, som du ikke er vant til. Derfor kan du overveje at bestille vegetariske måltidskasser. I en måltidskasse får du alle de ingredienser, du skal bruge samt opskrifter. 

Når du bestiller en måltidskasse, skal du ikke selv finde på retter. Du kan i stedet blive inspireret og begynde at udvikle dine egne opskrifter. På måltidskasse.com finder du både måltidskasser med og uden kød. 

Find opskrifter online 

Det bliver mere og mere almindeligt at leve vegetarisk. Derfor findes der også mange, som udvikler opskrifter og deler dem online. Hvis du har brug for inspiration, kan du hurtigt få det ved at gå på nettet og kigge. 

Der findes også mange forskellige bøger med vegetariske opskrifter. Når du har sådan en bog liggende, kan du altid slå op i den, når du er tom for idéer. 

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk