Det ultimative hyggelys til stuen eller værelset

partner ore shop.ihero 28 02 2021Når fredag aften er over dig, er der ikke noget som en hyggelig aften i sofaen efter en lang uge på job eller i skole. Fredag markerer weekendens komme, og det er her, du endelig kan slappe fuldstændig af efter ugens strabadser. 

I den forbindelse handler det om at skabe de helt rigtige rammer for din afslapning, da omgivelserne i eksempelvis din stue er med til at påvirke, hvor meget du kan slappe af. Her er lyset i rummet helt afgørende, da et hyggeligt og afdæmpet lys virkelig er noget, som kan få dig til at slappe af. 

Et fuldt oplyst rum med en hvid pære i midten gør ikke noget godt for den gode stemning, når du sidder foran fjernsynet med venner, familie eller kæreste, og mange vælger derfor at investere i en stjernehimmel projektor, som er det ultimative hyggelys til stuen eller til værelset. 

Hvad er en stjernehimmel projektor?

En stjernehimmel projektor er en projektor, som du kender fra forelæsnings- eller mødelokalet, hvor den stor forskel dog er, at en stjernehimmel projektor projekterer en flot stjernehimmel ud på dit loft og dine vægge. 

En stjernehimmel projektor kan med andre ord lave dit værelse eller din stue om til en farverig stjernehimmel, hvilket er en virkelig unik form for belysning, der er skabt til at få dig til at slappe af efter en hård uge. 

Stjernehimmel projektoren sender lys ud via laser, som fylder hele rummet ud med stjerner og forskellige farver, så dit rum får et helt andet og langt hyggeligere udtryk, end hvis du bare har en normal lampe tændt i hjørnet. 

En stjernehimmel projektor kan indstilles mellem 21 forskellige effekter og farver, så der altid er noget at se på og noget nyt at vælge imellem. Projektoren kan desuden styres fra en fjernbetjening, mens den også kommer med en indbygget bluetooth højtaler. 

 

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk