Hvorfor vælge et dykkerur fra japanske Citizen?

partner ore dykkerur 16 02 2021Dykkerure kan du som almindelige armbåndsure finde i forskellige prisklasser. Dels kan prisen på et dykkerur være høj, hvis det består af luksuriøse materialer eller er spækket med flere typer avanceret teknologi.

Dels kan de enkelte modeller have en historie bag sig, der gør, at prisen stiger, fordi det at købe uret er at købe sig ind i historien. Og dels gør mærket en forskel.

Hvad angår mærker, er det på sin plads at nævne, at Citizen dykkerure plejer at ligge i den høje ende af skalaen, hvad angår pris. Til gengæld er dykkerure fra Citizen blandt de bedste på markedet, da de såvel design- som teknologimæssigt har talrige højteknologiske features.

Citizen dykkerure med flot og funktionel urskive

Vil du have et Citizen dykkerur for få penge, kan du af og til være heldig at gøre en god handel inden for billige dykkerure hos skiftende forhandlere. Fx kan du få fingre i et dykkerur med en flot komponeret urskive, der evt. har et digitalt display, som udover blot at oplyse om tiden kan komme med indbygget stopur, alarmer og en miljøvenlig strømforsyning/batteriløsning.

Eco-Drive giver miljøvenlig strømforsyning

Hvad angår strømforsyning, har Citizen mange batteriløse dykkerure, der henter deres energi fra fotoceller placeret på uret. Disse fotoceller høster energi i lyset fra solens stråler og i en mindre skala fra elektrisk belysning, som så konverteres til elektricitet. Eco-Drive kalder de hos Citizen denne teknologi, og da den ikke sætter batterier i omløb, skåner løsningen miljøet.

Rem eller kæde til dit dykkerur?

Rent æstetisk er der forskel på ure fra Citizen. Fx i forhold til om de kommer med en rem af gummi eller kalveskind, eller om de har kæde af rustfrit stål. Remme har lav vægt og er derfor nyttige, når du er ude at dykke, da de tynger håndleddet mindre, mens kæderne er robuste.

DEBAT:

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk