Sådan opbevarer du dit grej og udstyr til jagt og fiskeri

partner ore jaegerenoglystfiskeren 29 01 2021Går du meget op i at komme ud i naturen, så er jagt og fiskeri stensikkert noget for dig. Typisk er det noget, mange gør fra de er helt lille, men der er dog også nogle, som først finder ud af, at det er hobbyer for dem, når de bliver ældre. Lige meget hvilket situation du står i, så kan det være besværligt at opbevare alt ens udstyr, og netop det bliver du klogere på her. 

Har du våben i hjemmet, skal det opbevares i et sikkert våbenskab

Der er mange, der har våben i hjemmet, hvis de har en våbentilladelse, og hvis de går meget på jagt. Hvis du har et våben i hjemmet, så skal det opbevares i et sikkert våbenskab. Et våbenskab skal strategisk placeres i hjemmet, og det kan du blive meget klogere på ved at læse om det på nettet. Det er noget, som du bliver introduceret til, når du køber et våbenskab. Våbenskab fås i mange varianter og størrelser, og leder du efter det rette våbenskab – så find et sikker våbenskab via linket. 

Sørg for at rengøre dit udstyr inden det ryddes væk

Der er ikke noget værre end at skulle i et par beskidte støvler næste gang, man skal ud, og derfor bør du prioritere at rengøre dit udstyr, inden det ryddes væk. Du vil kun gøre dig selv en tjeneste, og det vil medvirke til, at dit udstyr holder længere. Jagt- og fiskeriudstyr er typisk meget holdbart og slidstærkt, og det er derfor alfa og omega, at du også opbevarer dit udstyr tørt og ordentligt, når det ikke bliver brugt. Har du en isoleret garage eller lignende, kan du med fordel lave plads til det derinde, så det ikke er noget, du og din partner skal kigge på, når det ikke er i brug. 

DEBAT:

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk