Overvej at flytte til Valby

partner ora boligsurf 31 01 2021For mange er Valby blevet in at bo, og vi ser flere, som er begyndt at bevæge sig den vej fra andre områder i København. Valby er en ren og flot del af København. Det kan også være lidt lettere at finde en lejlighed i Valby i forhold til andre steder i København.

Det betyder ikke, at det er billigt at bo i Valby, men der er nogle spændende muligheder i Valby.

Find en pæn lejlighed

Der er mange flotte ældre lejligheder i Valby. Der blev bygget derude, da Calrsberg flyttede sin fabrik ud af byen for at få mere plads. Selv den dag i dag kan du godt mærke energien fra Carlsberg, hvor der i dag er lavet et helt nyt boligkvarter, som også har gjort Valby mere attraktivt. 

Vi anbefaler, at du kigger på en sammenligningside. I stedet for at søge på lejlighed i Valby på Google, så er det en lang bedre idé at kigge på en lejeboligside. Her vil du kunne sammenligne mange flotte lejligheder i Valby, så du på den måde kan finde den perfekte lejelejlighed til dig. Valby er også et godt område at bo i, hvis du er på udkig efter en lejlighed, hvor I har plads til hele familien. Der er mange gode grunde til at flytte til Valby.

Shopping

Valby har ikke det samme natteliv, som du ser i andre bydele af København, men det gør Valby til et meget populært sted for ældre, som gerne vil have mere fred. Men som samtidig gerne vil bo tæt på København med alle de muligheder, som det giver.

Desuden har Valby også sine egne shopping muligheder, så du kan tage ud at handle i Spinderiet, hvor du kan få nærmest alt. Så det er ikke, fordi du behøver København, andet end hvis du vil i biografen eller opleve noget andet.

DEBAT:

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk