Er du klar til en grønnere livsstil?

partner greenmatch 11 01 2021I takt med teknologiens udvikling er vi blevet meget bæredygtige. Dette gælder i stort set alle henseender. Vi har opnået den fornødne viden til at fremstille produkter og maskiner, som er ikke er afhængige af fossile brændstoffer eller enorme mængder strøm. Vi er ligeledes blevet bedre til at udnytte jordens naturlige ressourcer.

I de nedenstående afsnit vil du blive klogere på, hvordan du kan blive mere bæredygtig med henblik på opvarmningen af din husstand. Flere og flere danskere er begyndt at vælge en mere bæredygtig løsning som eksempelvis en varmepumpe. Her kan du den finde den rigtige varmepumpe til dit behov.

Miljøet er et fælles ansvar

Vi bliver hele tiden præsenteret for nyheder, der indikerer, at klimaforandringerne påvirker levestandarden på jorden. Gennemsnitstemperaturen stiger hvert eneste år, og dette kan i sidste ende være udslagsgivende for de fremtidige generationers måde at leve på. Flere og flere dyrearter uddør, og vi oplever flere og flere skovbrande. Dette er blot nogle af de mange konsekvenser, som de stigende temperaturer medfører.

Hvad kan jeg gøre?

Hvis du ønsker at gøre noget godt for miljøet, kan du vælge at få installeret en mere bæredygtig løsning i forhold til opvarmningen af din husstand. Hvis du beslutter dig for at udskifte din eksisterende løsning med en mere moderne og bæredygtig løsning, er det muligt for dig at ansøge om et energitilskud fra staten.

 

Hvad er et energitilskud?

 

Et energitilskud er en økonomisk støtte, som du kan modtage af staten, hvis du vælger at udskifte din traditionelle løsning med en mere miljøvenlig løsning. Energitilskuddet skal fungere som en motivationsfaktor for de danskere, der ønsker at blive mere bæredygtige i deres måde at leve på.

Hvis du ønsket at modtage et energitilskud, skal du henvende dig til et energiselskab, som er ansvarlige for at godkende din ansøgning vedrørende et fremtidigt energitilskud.

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk