Fjern dine åreknuder med den rette behandling 

partnertekst venecenter 18 12 2020Når du først har fået åreknuder på eksempelvis dine ben, er der ikke meget, du selv kan gøre for at fjerne dem igen. Heldigvis giver den moderne lægevidenskab dig et væld af muligheder for at få fjernet dine åreknuder med professionel behandling. Fjernelse af åreknuder er derfor aldrig langt væk, og det er muligt for alle at få dem fjernet i løbet af ganske kort tid.

Hvis du har fået åreknuder, er der mange gode grunde til at få dem fjernet igen. Åreknuder kan i nogle tilfælde nemlig fører smerter med sig, men det er for det meste af kosmetiske årsager, at folk ønsker at komme af med deres åreknuder. Åreknuder er nemlig trælse at så på, og de kan derfor skabe usikkerhed om egen krop 

Sådan behandles åreknuder 

Der findes mange forskellige metoder til at behandle åreknuder, og hvilken en, der er bedst for dig, afhænger af, hvor seriøse dine åreknuder er, og hvor dybt de sidder i huden. Før i tiden var det normalt at fjerne åreknude ved hjælp af indgribende kirurgi, hvilket var både tidskrævende og første til lange sygeperioder. Men i dag kan åreknuder heldigvis behandles med en lang række nemmere og mindre indgribende metoder. 

Dine åreknuder kan eksempelvis behandles med laser eller radiofrekvens, men det er i sidste ende den kirurg, som du behandles af, der afgør, hvilket behandlingsmetode dine åreknuder kræver. De moderne behandlinger for åreknude er forholdsvis simple, hvorfor de kan klares på en klinik og ikke på hospitalet, mens proceduren i de fleste tilfælde kun vil tage en time, før det er overstået. 

Herefter kan du tage hjem igen med det samme, og du skal ikke bekymre dig om at skulle blive hjemme i flere dage efter behandlingen, da de moderne behandlinger er meget skånsomme, hvorfor du kan optage din normale dagligdag med det samme igen. 

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk