Hvad stiller du op efter et dødsfald?

partner ora godafsked 20 12 2020Det er helt naturligt, at dit hoved er fyldt med alverdens tanker, når nogen nær dig går bort. Du skal give dig selv lov og tid til at sørge. Dog er der nogle forskellige praktiske ting, som du også skal tænke på. Det kan være svært at overskue, men der er heldigvis hjælp at hente. 

Kontakt din lokale bedemand

Når nogen nær dig går bort, er der forskellige praktiske og juridiske ting, som du skal tage dig af. Dog kan det være svært at finde ud af, hvad du faktisk skal gøre. Desuden er det ikke alle, der har overskud til at klare den slags selv i sådan en svær tid. 

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte din lokale bedemand. En bedemand kan hjælpe dig med at kontakte en præst, kirkekontor og graver. Desuden kan han eller hun hjælpe med at bestille blomster, lave en dødsannonce m.m. En bedemand kan altså hjælpe dig med nogle af alle de ting, som du ikke kan overskue at klare alene. 

Hvis du leder efter en bedemand i Odense eller omegn, kan du finde det her.

Få hjælp til at tømme afdødes bo

Generelt er det sådan, at det er meget individuelt, hvordan folk håndterer et dødsfald. Det vigtigste er, at du altid gør det, som føles rigtigt for dig. Når afdødes bo skal tømmes, kan du vælge at gøre det selv, hvis du har lyst til det. Nogle kan godt lide at gå og kigge alle ting igennem stille og roligt, mens andre foretrækker at få det hurtigt overstået. 

Hvis ikke du har lyst til at klare det selv, kan du i stedet kontakte et firma, som kan gøre det for dig. Det er en nem og god måde at gøre det på, hvis du helst gerne vil undgå at tage dig af det selv.

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk