Sådan arrangerer du en fed julefrokost for dine ansatte 

partner ora torvekoekken 20 12 2020Hvis du er leder af en virksomhed, skal du helt sikkert overveje at arrangere en julefrokost for dine ansatte. Det kan virke som et unødvendigt arrangement, men det er det i virkeligheden ikke. Det er et arrangement, der er rigtig hyggeligt og som bringer dine ansatte tættere sammen. Når dine ansatte bliver tættere, styrker det både samarbejde og sammenhold på jeres arbejdsplads. 

Find det rette festlokale 

Når du skal arrangere en julefrokost, skal du først og fremmest finde et sted at holde den. Det er en mulighed at holde den i både et forsamlingshus, på en kro, på et hotel el.lign. Der er mange muligheder, men det vigtigste er, at det er et sted, der passer godt i størrelsen. Det er nemlig hverken rart at sidde i et for stort eller for lille lokale.

Desuden er det en god idé at være ude i god tid, når du skal booke et festlokale, da der godt kan være rift om dem op til jul.

Bestil god julemad udefra

Der er naturligvis ingen julefrokost uden god julemad. Der er forskellige muligheder, når det gælder mad, men hvis du vil gøre det lettest for dig selv og dine ansatte, skal du bestille det udefra. Der findes nemlig firmaer, der leverer julemad direkte til dit selskab. På den måde slipper du for selv at skulle sørge for noget. Du skal udelukkende være med til at bestemme en menu.

Arrangér en sjov underholdning

Der skal nok være rigeligt at snakke om, når du og alle dine ansatte er samlet, men hvis du alligevel gerne vil gøre noget for at sparke lidt gang i stemningen, så kan du arrangere noget underholdning. Det kan være nogle sjove selskabslege- eller spil, men det kan også være underholdning udefra såsom comedy, sang og musik el.lign.

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk