Overvejer du at få et kæledyr? Det skal du være opmærksom på 

partner anicura 18 12 2020Der er ingen tvivl om, at det er rigtig hyggeligt at have et kæledyr. Det er et ekstra familiemedlem, som altid er glad for at se dig. Til gengæld får du også et stort ansvar, så snart du får et kæledyr. Hvis du overvejer at få et kæledyr, kan du her blive klogere på, hvad du bør være opmærksom på. 

Har du råd til at have et kæledyr?

Det koster ikke bare noget at købe et kæledyr. Det bliver ved med at koste noget hver måned fremover. Du skal være parat på at skabe plads i dit månedlige budget til f.eks. foder, legetøj, seler, forsikringer, dyrlægebesøg m.m. Det kommer helt an på, hvilket kæledyr du gerne vil have, men uanset hvad er der en række udgifter, der følger med. 

Det er en god idé at lægge et budget, så du er helt sikker på, at du har råd til det. 

Hvis du leder efter et dyrehospital, kan du f.eks. vælge www.anicura.dk

Har du tid til at have et kæledyr?

Det er rigtig hyggeligt at have et kæledyr, når du kommer alene hjem fra arbejde onsdag eftermiddag, men er det lige så hyggeligt, når du skal ud med dine venner fredag aften? Når du overvejer at få dig et kæledyr, skal du tænke på, at det kræver god tid hver dag. 

Dit kæledyr skal enten gås tur med eller aktiveres på anden vis, hvilket kræver god tid.

Har du lyst til at have et kæledyr?

Når du besøger din veninde, som har en hund, får du måske lyst til selv at få en, fordi den er så sød. Dog kræver det meget arbejde, så du skal være helt sikker på, at det er det, du vil. Du skal tænke alle mulige scenarier og situationer igennem først.

 

 

 

 

 

 

 

 

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk