fredag 20 september 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Sådan bliver du moderigtig i vinterkulden

sponsor partnertekst danskoutletVinteren i Danmark er en kold tid, hvor vejret ofte får lov til at diktere outfittet. Derfor befinder mange kvinder dig nok i et dilemma, når de står foran klædeskabet om morgenen, hvor moden måske bliver forsømt til fordel for varme og masser af uformelige lag

Men vintergaderoben kan sagtens piftes op, så du kan se smart og fashionabel ud, samtidig med, du holder dig varm. 
Hvis du gerne vil pifte vinterklunset lidt op, så  behøver det ikke være en dyr affære. Med små justeringer og lidt tilbehør, så kan man nemt komme til at ligne en lun og lækker vinterlarve. Hvis du allerede nu vil vide mere, så kan du her finde billigt dametøj.

3 tips til kvinders vinterklæder

1. En flot og farverig frakke, der står ud i mængden.
Når vinteren rammer, så er en varm frakke helt essentielt. Hvis du går på udkig efter en flot og varm frakke til vinteren, så kan du eventuelt overveje at gå efter en farverig én af slagsen. Det er en god måde at skille sig ud fra mængden, da de fleste danskere har tendens til at gå efter meget mørke farver som sort, grå eller brun, når det gælder vinterfrakken. Det viser, at man tør tage nogle modige valg, når det gælder det tøj og mode. Prøv for eksempel en smaragdgrøn eller lilla frakke. Du kan også bevæge dig ud i en frakke af imiteret pels, der giver et ekstravagnt og luksuriøst look. En sådan frakke kan eventuelt bruges til julefrokoster eller på nytårsaften, hvor man gerne vil se lidt moderne ud.

2. En hue med personlighed
Hvis du ikke er helt så meget for at gå efter den pangfarvede frakke, så kan mindre også gøre det. Du kan nemt give dit outfit et lille ekstra løft med en hue i en speciel farve. Pastelfarver ser altid friske og livlige ud, og således kan huen udstråle din personlighed, selvom den dækker for håret og hovedet. Er du på cykel eller gåben, så kan en hue i en vild farve også være praktisk, da du bliver nemmere at spotte i vintermørket. Du kan eventuelt også anskaffe et par vanter eller et tørklæde, der matcher.

3. Knæhøje støvler
Vinterstøvler ser ofte ret klodsede ud om foden, men dette problem kan nemt afhjælpes ved at købe støvler med et højt skaft. Disse får nemlig benet til at se længere ud en korte og afstumpede vinterstøvler. Hvis du er rigtig modig, så kan du gå efter støvler, der går helt op til knæet. Det ser både smart ud og holder næsten hele bentøjet varmt.

Den praktiske løsning
Store striktrøjer og lag på lag får dig ofte til at se lidt uformelig ud. Derfor kan det være en god idé at investere i noget skiundertøj eller uldtoppe, der kan holde kroppens temperatur. På denne måde kan man undgå mange lag – og dermed også en masse vasketøj – da undertøjet vil holde dig varm både inde og ude.

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.