fredag 20 september 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Hvorfor er det godt at vælge ståltag?

partnertekst dansktagbygVind og vejr slider på meget - også taget på din bolig. Så dagen, hvor dit gamle tag har brug for en udskiftning vil komme. Hvornår det sker, afhænger af mange forskellige faktorer, men når det sker, kan det være en god mulighed for at skifte til et ståltag. Det har nemlig en række fordele

Mange forskellige valgmuligheder
Ståltag ses både på sommerhuse, industribygninger, landbrug, parcelhuse og carporte. Det kan altså passe til mange forskellige slags bygninger og projekter. Dette skyldes blandt andet, at ståltag kan findes i mange forskellige former og farver. Når ståltag produceres, er det typisk blevet varmegalvaniseret, hvorefter det belægges med den ønskede belægning og farve. Der burde derfor være en god chance for, at du kan finde lige netop det tag, som du ønsker til din bolig.

Der findes forskellige typer af ståltag. En af dem er Decra tag. Pladerne er bygget op omkring en kerne af stål, galvaniseret med Aluzink og belagt med kemisk farvet stenganulat eller slagfast pulverlakering. Pladerne er robuste, men vejer næsten ingenting, så de er nemme at montere.  

Andre fordele
Udover at det fås i mange forskellig farver og former, er der også andre gevinster, hvis du vælger at beklæde din bolig med ståltag:

Der er nok ting i en bolig, som har brug for vedligeholdelse. Derfor er det også rart, at du kan spare noget tid ved, at ståltag er nemt at vedligeholde. Det kræver blot, at du har en vandslange, som du kan spule taget med – hvis altså ikke regnvejret har fjernet al snavset.
Netop tid er også en fordel, når du skal have monteret taget. Du behøver nemlig ikke bruge kræfter på at rive det gamle tag ned, men kan blot lægge det nye ståltag ovenpå. Det gamle tag vil på den måde fungere som undertag.

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.