fredag 20 september 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Pryd hjemmet med charmerende franske døre

partnertekst bangoFranske døre er blevet populære i de danske hjem. En af grundende til det, kan formentlig skyldes deres gennemsigtighed samt flotte udseende

Franske døre har sat sit præg i danskernes hjem. Med franske døre kan du skabe lys og elegance i dit hjem, som giver et helt andet udtryk end almindelige trædøre.

En af de største fordele er gennemsigtigheden, da franske døre er glasdøre med en pæn og elegant ramme. Mange danske hjem er i dag meget åbne med store rum som f.eks. køkken alrum. Franske døre giver muligheden for at lukke af, mens man stadig kan have fornemmelsen af, hvad der sker i rummet ved siden af. På den måde, kan man også føle sig tættere på hinanden i hjemmet på en anden måde, end hvis rummet er skærmet af med en lukket trædør, som man ikke kan se igennem. Det giver en helt andet form for luft og åbenhed.

Flere fordele ved de franske døre
Udover at franske døre er pæne at kigge på og giver rummet et helt andet udtryk, findes der også andre fordele ved dem. Franske døre er i dag af rigtig god kvalitet, og de er præget af en gennemtænkt sammensætning af materialer, som gør at dørene er lydtætte. De fleste døre er fremstillet af lydtæt glas, og opsættes i karme monteret med en tætningsliste, som gør døren mere lydtæt. På den måde kan man lukke af fra støj fra det andet rum, men stadig følge med i, hvad der foregår.

Franske indvendige døre fås i mange forskellige modeller og varianter. De kan fås som enkeltdøre, eller dobbeltdøre og i forskellige farver, med forskellige mønstre i ruden. De findes også med materet glas, så man måske ikke helt kan fornemme, hvad der foregår i det andet rum, men stadig giver en anden form for åbenhed end en trædør.

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.