søndag 19 maj 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Skinny jeans til alle kropsformer

sponsor skinnyEr du også træt af, at skinny jeans kun er til de høje tynde modeller? Ville du også ønske, at det var muligt, at alle typer af kropsformer kunne have et par skinny jeans på? Så skal du læse denne guide

Det er nemlig muligt at finde et par skinny jeans, som passer til netop din kropsform. Det er ligegyldigt om du er høj, lav eller har lidt ekstra former. Du skal bare vide, hvilke skinny jeans du bør gå efter.

Det skal du gå efter
Har du korte ben, bør du gå efter et par skinny jeans, som er højtaljede. Dette giver en lang linje helt fra din talje, hvilket vil få dig til at fremstå højere. Styler du looket med et par stiletter, vil dette også hjælpe på din højde.

Har du derimod meget lange ben, så ved du, at skinny jeans passer perfekt til dig. Du skal blot gå efter skinny jeans, som rent faktisk er lange nok, da stumpede bukser til din højde ikke er det bedste.

Har du runde hofter eller lidt ekstra på maven, kender du helt sikkert til problemet med, at du ikke kan finde jeans, der kan komme op over dine hofter.

Men går du efter et skinny jeans med en medium talje og en bred linning, som har stretch, så bør det være muligt. På den måde vil du kunne få jeansene op, hvor de skal sidde, og du vil stramme maven lidt ind. Vælger du desuden skinny jeans i en mørkeblå farve, så vil farven være med til at slanke dine hofter og mave.

Skinny jeans er for alle
Som du kan læse, er skinny jeans altså for alle. Uanset hvordan din kropsform ser ud, så vil der være et par, der passer til dig. Med skinny jeans kan du stolt vise dine former frem og ikke bare gemme dem i et par alt for store jeans.

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.