tirsdag 21 maj 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Sådan vælger du det bedste webhotel til din nye hjemmeside

sponsor webhub bloggingDanskerne laver hjemmesider som aldrig før og det kan vi takke hjemmesidesystemer som WordPress og Joomla for, da de har gjort det nemt og let tilgængeligt for de fleste at starte en hjemmeside helt uden at kode.
En hjemmeside er dog ikke meget værd uden et webhotel, og netop webhoteller er faktisk også det som de fleste bøvler med, når de skal i gang med deres hjemmeside

I denne artikel får du, hvis du er en af de mange som er i gang med din egen hjemmeside, en række tips til, hvordan du vælger det bedste webhotel i første hug, så du ikke skal hen og skifte efterfølgende.

Vælg et webhotel med en god trustpilot score.
Selvom mange gerne vil slå tvivl om Trustpilots troværdighed, så kan man ikke komme udenom, at det er et super sted at kigge efter brugeranmeldelser af f.eks. webhoteller.
Når man skal vælge det bedste webhotel, er en vigtig faktor kundesupport, altså webhotellets evne til at hjælpe dig, når der er noget der driller. Her kan du med fordel se på Trustpilot og se, om folk har gode oplevelser med webhotellerne, eller om det er umuligt at få den kundesupport som man har brug for.
Du kan selv finde dine fortrukne webhoteller på trustpilot eller bruge en oversigt som denne.

Lad være med at købt dyrt til at starte med
Hvis du blot er ved at lave en helt simpel hjemmeside, så er der ingen grund til at du går ud og køber et dyrt webhotel – du har simpelthen ikke brug for det.
Det smarte ved webhoteller er, at du altid kan opgradere, hvis du har brug for mere saft og kraft, og derfor giver det ikke mening at købe stort ind til at starte med, men i stedet blot opgradere, hvis der bliver brug for det.

Køb et dansk webhotel
Der findes masser af udenlandske udbydere af webhoteller, men her får du ikke dansk support og du vil sandsynligvis få placeret din hjemmeside på en server i udlandet, hvilket godt kan have en indflydelse på hvor godt du f.eks. vil blive placeret i Google.
Derfor kan det anbefales at starte med et dansk webhotel, med dansk support og danske servere – det i langt de fleste tilfælde heller ikke dyrere at vælge ”dansk”, når det kommer til webhoteller.
Vær sikker på du kan få SSL
Alle nye hjemmesider bør have SSL. SSL er en sikring af hjemmesiden, som betyder, at hvis hjemmesidens brugere indtaster følsomme oplysninger på hjemmesiden, så bliver det sværere for hackere at sjæle dem.
Det er dog ikke alle webhoteller, der tilbyder SSL. Heldigvis er det de færreste, og langt de fleste tilbyder faktisk at du kan få det gratis. Men hold alligevel øje med om SSL er muligt, når du køber dit webhotel.

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.