tirsdag 21 maj 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Sådan planlægger du din næste rundrejse

sponsor bravotoursHar du også brug for at komme ud og opleve noget, der er helt anderledes end hverdagen, du er vant til?

Hos danskerne er det blevet populært at tage på såkaldte rundrejser, hvor der er mulighed for at se meget mere end de traditionelle ferier. Er du en af de mange danskere, der overvejer at tage ud og rejse, når ferien langt om længe kommer over os, får du her lidt inspiration til din næste rundrejse.

Tips til rundrejsen
Vælg det rette område. Verden er fuld af spændende destinationer, som er værd at udforske. Er du opsat på at prøve en rundrejse, er der dog nogle steder, som er mere praktiske til formålet end andre. For ikke at bruge alt for lang tid på at rejse mellem de forskellige områder, bør du ikke vælge et sted, der er for stort. Samtidigt skal der også være noget at se. Derudover er det værd at overveje, hvad du ønsker i forhold til temperatur og klima. En meget populær destination til rundrejse er Cuba, hvor det tropiske klima giver en fantastisk flot og frodig natur og byerne giver en helt unikt historisk oplevelse. Læs mere om rundrejse i Cuba her.

Lej et køretøj
Langt den nemmeste og billigste måde at komme vidt omkring, når du er på rundrejse, er ved at leje en bil. Alt efter, hvor lang distancen er mellem de ønskede byer eller områder samt hvad, der er mest praktisk i din situation, kan der være behov for at flyve eller køre med tog og bus. At leje en bil er dog at foretrække – blandt andet fordi du selv styrer hvor og hvornår, du kører. På den måde kan du bedre nyde øjeblikket og gøre, som det passer dig.
Pak fornuftigt. Det er altid svært at vurdere, hvad man skal have med i kufferten på sin rejse.
På rundrejsen er det selvfølgelig vigtigt, at du har alt, du skal bruge, men det er især også vigtigt, at du ikke har for meget med dig. Netop fordi det er en rundrejse, skal du være forberedt på, at du skal pakke sammen og rejse flere gange i løbet af din ferie, og selvom det er mindre rejser, er det trættende og besværligt at have for meget bagage med.

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.