tirsdag 17 september 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Udeliv booster humøret

sponsor minaltanSolen gør godt for dit helbred, og bidrager især til mental sundhed. Sollys gavner både vores muskler og vores knogler, da det øger produktionen af D-vitamin i kroppen. Sollyset frigiver også lykkehormonet serotonin i hjernen, som hæver vores energiniveau. Derfor er det vigtigt at opholde sig udendørs for at booste humøret - selv på en grå dag

Da mange arbejder indendørs, skal man sørge for at få sol og luft i sin fritid. Det kan gøres nemt med et uderum i hjemmet, og en altan er en god løsning til mere frisk luft og sol, og dermed energi i hverdagen.

Frisk luft i byen
Folk med en have eller terrasse har nemt ved at komme ud og nyde solen og den friske luft. Men bor man eksempelvis i et bymiljø i en lejlighed, er det ofte den friske luft og sollyset, der bliver nedprioriteret efter en lang arbejdsdag til fordel for sofaen. Derfor er en altan et godt alternativ til at skulle ned i gården eller hen i den nærmeste park. I private omgivelser, kan man træde direkte udenfor og suge solens energi til sig. Derudover kan en altan være med til at forbedre indeklimaet i lejligheden, da dørene kan åbnes på vid gab. Og det er uden risiko for, at dyr, børn eller ting falder ned eller ud. Man kan indrette altanen som en udvidelse af sit hjem med siddepladser og spisebord, eller bruge den som en køkkenhave med krydderurter og et lille drivhus. Mulighederne for indretningen er mangeartede og spændende!

Sikkerhed er kvalitet
Der er mange former for altaner, såsom stålaltaner, betonaltaner, franske altaner, balkoner mm. De kan monteres på lejlighedskomplekser ud til gaden eller gården. Det handler bare om, at sikkerheden er i orden, og at alle regler er overholdt, og der skal være styr på faktorer som opmåling og udregning. Ved at vælge de rigtige til at montere altanen, kan der garanteres en holdbarhed på mindst 30 år. Det er med til at øge din boligs værdi, og give ekstra plads i hjemmet og energi i hverdagen. Vil du sikre kvaliteten af din nye altan kan du se mere her, og få dygtig og erfaren rådgivning om dine muligheder for at montere en altan i din bolig.

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.