tirsdag 17 september 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Derfor bør du investere i en luft til luft-varmepumpe

sponsor rentefri moneylenderHvis du bor i et område uden fjernvarme, og du har kigget på forskellige varmepumper, men du må erkende, at det er for dyr en post at skifte oliefyret ud med en jordvarmepumpe eller en luft til vand-varmepumpe, så er det en god ide at overveje at supplere oliefyret med en luft til luft varmepumpe

Luft til luft varmepumpen koster ikke så meget, som jordvarmepumpen og luft til vand-varmepumpen gør, og på den måde bliver omkostningen for anskaffelsen ikke så stor. Du vil stadig kunne få en besparelse på din varmeregning, og der vil være mange penge at hente her – om end ikke helt så stor som ved de to andre løsninger, da den heller ikke er helt lige så effektiv. Men luft til luft-varmepumpen er et rigtig godt supplement til både elvarme, olie og naturgas – især i områder uden fjernvarme.

Hvordan virker luft til luft-varmepumpen?
Via en ventilator bliver varmen far luften udenfor trukket ud af luften og derefter ført ind i huset, så det kan blive opvarmet med varmen. Den kan således ikke lave varmt vandt til dig, og den kan derfor ikke fungere alene. Luft til luft-varmepumpen er især anbefalelsesværdig til dig, hvis du for eksempel har et hus med store rum som køkkenalrum. Da vil den type varmepumpe gøre et rigtig godt stykke arbejde. Det er desværre sådan, at der er svingende kvalitet af luft til luft-varmepumper på markedet, du skal derfor sørge for at kigge dig om, inden du betaler. Husk også at se på energimærkningen af den varmepumpe du vil købe, inden du køber, så den ikke bliver for dyr i drift. Se mere her.

Sommerhus eller fritidshus? Luft til luft-varmepumpen er den oplagte løsning
Har du et sommerhus, der primært bliver varmet op af el-radiatorer og evt. en brændeovn, så er det en god ide at se på en luft til luft-varmepumpe. Der kan være mange penge at spare på opvarmningen af sommerhuset, og det er lettere for jer at styre temperaturen. Husk at vælge en varmepumpe der ikke køler rummet ned igen, hvis rummet kommer over en bestemt temperatur – dette hænger for eksempel ikke sammen med brugen af brændeovn. Hvis du også benytter dit sommerhus om vinteren, kender man til de kolde morgener, hvor brændeovnen er gået ud. Dette kan afhjælpes med den miljøvenlige luft til luft-varmepumpe.
Den kan dog virke som en stor investering at skulle smide på én gang og for ikke at være nødsaget til at tømme alle bankkonti, kan det være, at der er behov for at tage et rentefrit og gratis lån, der kan hjælpe dig på vej med udbetalingen. Læs mere om det på denne side.

(Se her før du tager et forbrugslån)

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.