fredag 20 september 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Black Friday: Sådan får du fat i de bedste tilbud

sponsor blackfridayEn dag, som mange glæder sig til, er Black Friday. Traditionen stammer oprindeligt fra USA, men er i løbet af de sidste par år virkelig taget til i Danmark, hvor flere og flere butikker er hoppet med på bølgen

Netop fordi den sorte dag er blevet så populær, gør butikkerne også deres ypperste for at lokke kunderne til med eksklusive tilbud. Er du nysgerrig på, hvordan du får fat i denne dags allerbedste tilbud, får du her et par tips med på vejen.

Tjek tilbuddene på forhånd
Den bedste måde at få fingre i de mange gode tilbud er ved at gøre sit hjemmearbejde i dagene op til Black Friday. Med andre ord skal du gå på jagt og finde butikkernes tilbud, så du kan danne dig et overblik over, hvilke butikker, du skal besøge. Dette gør du nemmest ved at besøge https://www.blackfridaydanmark.dk/, hvor du får en god oversigt over de mange butikker, der har gode tilbud i anledning af Black Friday.  

Forbered dig godt til selve dagen
Eftersom mange butikker kun har et begrænset antal af de særligt billige varer, er det vigtigt, at du har de bedste forudsætninger, hvis du skal nå at gøre de gode kup. Afgør først og fremmest med dig selv, om du vil ud og besøge de forskellige butikker, eller om du hellere vil shoppe online. Der er fordele og ulemper ved begge muligheder, og nogle tilbud gælder kun i enten fysiske eller online butikker.

Skal du rundt i byens butikker er det værd at overveje at tage fri den dag, så du er sikker på at nå det hele, inden det er for sent. På den måde kan du også få en hyggelig dag ud af det alene eller sammen med en ven eller kæreste. Shopper du i stedet online, er det vigtigt, at du bruger en ordentlig computer, der er hurtig. Har du ikke en velfungerende computer selv, er det derfor en god idé at spørge venner eller familie, om de kan låne dig en god computer, så du ikke ender sidst i køen til de gode tilbud.

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.