lørdag 30 maj 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Få gang i træningen med et sportsur

sponsor sportsurKan du ikke rigtig motivere dig selv, når det kommer til sportslige præstationer? Så hører du til en stor del af befolkningen. Det kan være svært at få sig selv op og i gang, og når det kommer til at forbedre sine resultater og presse sig selv, kan det også være en problematisk omgang

Hvordan kommer man i gang med at opnå de gode resultater? Når du blandt andet har tal og målinger på blandt andet distance og tid, er det lettere at motivere sig selv til at gøre det bedre. Man vil kunne se sine resultater og derefter skubbe sig selv og give den en ekstra skalle for at få en bedre måling. Det kan også være, man er i gang med at tabe sig, og i sådan en situation kan det være smart at vide, hvor meget energi man bruger, så man kan matche det op med, hvad man spiser.

Hvordan finder jeg det bedste sportsur?

Det kan være sært at navigere i features, mærker og batteritider, for der er mange parametre at tage hensyn til, når det kommer til at vælge det rigtige sportsur. For det er ikke altid nok, at man bare vælger et ur, der ser flot ud på sit håndled. Hvis nu for eksempel batteritiden eller opladningstiden ikke hænger sammen med, hvad ens forbrug er, så kan det ende med, at uret bare bliver liggende i opladeren, uden man får noget ud af det. Derfor er det godt, at du kan hente hjælp fra forskellige tests. I denne test kan du se, hvilke sportsure klarer sig bedst ud fra anmeldelser og tidligere tests. Der er meget hjælp at hente, og du kan med testen få lettere ved at vælge det ur, der passer til dine behov.

Kan jeg få smartwatch og sportsur i én?

Det er oppe i tiden at have et smartwatch, der kan kobles til sin telefon. Og det er faktisk muligt at få et sportsur med smartnotifikationer, så du kan holde dig opdateret fra dit håndled, mens du træner.

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: