fredag 28 februar 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Skal din næste ferie være en solferie?

sponsor alcudiaSommerferien er lige rundt om hjørnet, og hvis du er én af dem der er så heldig at få lov til at holde en pause fra arbejdet, trække stikket og rejse på ferie, ser du sikkert frem til at komme lidt væk og slappe helt af

Og hvad er bedre end, hvis den afslapning foregår under varme himmelstrøg, langs en strand eller ved en pool? For du behøver faktisk ikke komme voldsomt langt væk fra Danmark for at opleve rigtig charter. En solferie langs stranden kan nemlig findes på den spanske ø Mallorca - mere specifikt: i byen Alcudia. I Alcudia er der mulighed for at indsamle soltimer på den flotte 14 kilometer lange sandstrand, besøge den historiske, gamle bydel, eller shoppe på de mange markeder.

Én destination - mange muligheder

Alcudia er en by med muligheder og oplevelser for både børn og voksne. Da den lange strand er meget bred og vandet er lavvande, er det et oplagt miljø for børnefamilier. Børnene kan desuden også aktiveres med forskellige sportsaktiviteter langs kysten - både på stranden og i vandet. Men der kan selvfølgelog også lejes solstole og parasoller, til dem der hellere vil forholde sig i ro i varmen. Du kan besøge forskellige butikker, restauranter og caféer i Alcudia, men mange steder i byen bliver der også afholdt et ugentligt marked, hvor du kan finde forskellige spanske varer.

Alcudia har en lang historie og bærer præg af, at den blev grundlagt i middelalderen. Du kan blandt andet opleve middelalderstemningen ved at besøge den gamle bydel, der byder på historiske kirker og monumenter, samt resterne af den gamle bymur. En mur der plejede at strække sig hele vejen rundt om byen. Der kan derfor findes lidt for enhver smag i Alcudia, så alle har mulighed for at nyde den spanske sol og få en masse oplevelser med hjem i kufferten.

Book din ferie allerede nu

Hvis Alcudia lyder som stedet, du har lyst til at tilbringe dine fridage i år, kan du læse mere her, hvor du blandt andet også kan få hjælp til at booke de flybilletter og det hotel der passer bedst til dig.

Kultur:

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: