fredag 29 maj 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Firmagaver er den perfekte gave

sponsor wesual click 478189 unsplashFirmagaver er efterhånden blevet en vigtig del af den moderne arbejdsplads og de kan være yderst alsidige. Man kan som firma give lige det, som man synes til sine medarbejdere

Det viser, at man sætter pris på det arbejde der udføres og det kan være med til at skabe et bedre forhold mellem arbejdsgiver og arbejdstager.

Styrker forholdet mellem dig og dine ansatte

Når du som arbejdsgiver vælger at give en gave til dine ansatte, er det et udtryk for, at du er en chef, der sætter pris på hårdt arbejde og som kan finde ud af at værdsætte det. Det er en mulighed for at styrke det tilhørsforhold dine ansatte har til arbejdspladsen og gaverne kan være med til at opbygge loyalitet. Derfor er det vigtigt, at du finder gaver, som dine ansatte kan bruge til noget, så de kan blive mindet om det i har sammen hver dag. Man kan også som arbejdsgiver give personlige gaver, der passer perfekt til de forskellige ansatte. Man kan sætte sig ind i, om de kan lide rødvin, gin eller en helt anden ting og give gaven herefter.

Træd væk fra det traditionelle

Den traditionelle firmagave er en gavekurv med vin og chokolade. Det har også en hvis charme, fordi man altid kan bruge begge og fordi de sjældent ender med ikke at blive brugt. Til gengæld kan det virke upersonligt at give en færdiglavet gavekurv. Derfor kan man med fordel i stedet give andre ting. Man kan begive sig ud i at købe pyntegenstande til hjemmet, der kan være med til at gøre de ansattes hjem lidt mere hyggelige og have en positiv indvirkning på deres liv i utroligt lang tid. Hvis man ved, at en ansat er ferm i et køkken, kan man hive et skærebræt frem eller hvis man ved, at der findes en spirende grillmester i regnskab, kan man med fordel få folk til at føre sig ekstra værdsat ved at give dem udstyr til grillen. Det er kun fantasien der sætter grænser.

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: