fredag 29 maj 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Brug disse apps til at redigere billeder med iPhone

sponsor iheroSociale medier som Instagram og Facebook er steder, hvor mange deler billeder fra hverdagen med familie, venner og bekendte. Man kan ikke åbne disse netværkssider uden at der kommer masser af billeder fra middage, rejser, kæledyr eller børn frem. Det er blevet naturligt for os at dele vores liv online

Kvaliteten på billeder er også stigende. Derfor skal være være med på beatet, hvis man gerne vil gøre et særligt indtryk på vennerne. Heldigvis er der råd at hente, for herunder for du en guide til de bedste apps til fotoredigering.

5 apps til fotoredigering med iPhone
Lightroom Mobile. Denne app hjælper dig med at få det rette lys i billedet. Du kan lege med at justere kontrasten, farverne og højlys, så du får det perfekte billede.
Snapseed. Denne app anses for at være en af de mest brugervenlige til fotoredigering. Så selv hvis du ikke har meget erfaring på området, så kan du sagtens øve dig på at redigere billeder ved hjælp fra denne app. En af de andre store fordele ved den er, at man kan udvælge områder og dele af billedet, som man vil redigere. Og så er den udstyret med mange gode filtre og andre effekter.
Darkroom. Denne app har nogle af de mest nuancerede og avancerede filtre til dine billeder. Du kan også her justere forskellige områder ned til sidste detalje.
Afterfocus. Denne app er designet til at give billeder dybdefokus. Du kan således justere mellem for-, mellem- og baggrund, så de står skarpt.
Prisma. Denne app er for de mere kunstneriske typer. Den kan nemlig omsætte dit billede til en bestemt malerstil, så dit billede kommer til at ligne et maleri.

Brug for en opdatering af dit udstyr?
For at kunne benytte disse apps skal du naturligvis have en iPhone, der virker. Hvis dette ikke er tilfældet, så er det måske på tide med en opdatering eller måske endda en reparation. Vil du vide mere, så klik her for at læse om iPhone reparation Århus.

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: