fredag 29 maj 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Stærke muskler og god kondition er essentielt for alle

sponsor moneylenderI løbet af de seneste år er der kommet en fitnessbølge ind over det danske land, og det har betydet livsstilomlægning for mange, der har udskiftet dårlige og usunde vaner med nogle gode, sunde og nærende vaner. Mange benytter flere timer om ugen på at træne, og i langt de fleste tilfælde vil dette også medvirke til, at man får sig en bedre hverdag, hvor man føler sig frisk, sund og rask i kroppen såvel som i sindet

Der findes flere forskellige former for træning, og man kan vælge at kombinere de forskellige former, mens man også kan tilvælge de træningsformer, der giver mening for en.

Konditionstræning behøver ikke at være langtrukket og kedeligt
Konditionstræning er for mange noget, man forbinder med en lang og kedelig løbetur, cykeltur eller lignende, men dette er dog ikke nødvendigt. Først og fremmest kan man eventuelt erhverve sig noget nyt udstyr, således man gennem det nye udstyr bliver mere motiveret for at give den gas på cyklen eller med løbeskoene. Det viser sig også, at de motionister, der sætter sig et mål, oftest vil have en større motivation for at træne, hvormed man altså lettere kan komme gennem de forskellige træningspas. Herfor kan det være fordelagtigt for alle at sætte sig nogle mål, hvilket kunne være et mål om at tilbagelægge en given distance, kunne cykle, løbe eller løbe på crosstrainer i en given tidsperiode i et givent tempo, tilbagelægge en distance inden for en tidsgrænse eller lignende. Man kan også vælge at kombinere vægttræning med konditionstræning ved at lave nogle øvelser, hvor pulsen kommer i vejret, hvilket eksempelvis er muligt gennem crosstraining.  

Styrketræning i hjemmet med det rigtige udstyr
Crosstraining er en nyere form for styrketræning, hvor man tager mange gentagelser, laver få sets og laver øvelserne med en given eksplosivitet. Dette behøver man dog ikke benytte meget udstyr til, da man kan klare sig med sjippetov, få vægtskiver, eventuelt håndvægte, kettlebels og lignende, der kan medvirke til, at man får pulsen op. Kombinerer man dette med en sund og varieret kost, er der god sandsynlighed for, at man får en hverdag, hvor man er mere frisk i sindet såvel som i selve kroppen.
Så uanset om du skal have nyt udstyr til cyklen, løbeturen eller styrketræningen, er det essentielt at have kapital at købe for. Dette kan man vælge at finansiere via. et lån.

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: