lørdag 30 maj 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Gem minderne fra de mindstes barndom

sponsor fotobog.nuLivet er kort og barndommen er endnu kortere. Før du ved af det, så kan din lille baby kravle, gå og tale. Derefter er det kun et kort spring til at blive børnehavebarn, og lige pludselig sidder dit barn og lærer dansk og matematik på skolebænken. Det kan nogle gange føles som om tiden bare flyver af sted, derfor er det vigtigt at tage masser af billeder og gemme de vigtigste ting fra din søn eller datters barndom

På denne måde kan du mindes de gode tider, da børnene var små. Det er også sjovt for dit barn at være med til at se tilbage på den første del af livet.

5 måder at mindes barndommen
Lav hånd- og fodaftryk. De fleste kan nok blive enige om, at små hænder og fødder er noget af det allermest kære ved alle børn. Derfor kan man lave aftryk af dem i enten ler eller blot med maling på et stykke karton.
Hav en notesbog, hvor du noterer de vigtigste begivenheder. Det kunne være første gang dit barn smilede, rullede fra maven til ryggen, fik den første tand eller tog det første skridt! Det er sjovt at følge barnets udvikling og sjove oplevelser. Du vil også takke dig selv senere, hvis du noterer alle de sjove ting dit barn siger.

Gem lidt babytøj. Du kan eventuelt lave en lille stofpose med de vigtigste og sødeste stykker tøj. Det kan for eksempel også være en lille hue, som barnet havde på vej hjem fra hospitalet.
Gem kort fra mærkedagene. Du kan gemme invitationerne fra barnedåben, den første fødselsdag mm. Gem også lykønskninger, kort og breve i forbindelse med fødslen.
Billeder, billeder og masser af billeder. Den nemmeste og måske vigtigste måde at holde minderne om barndommen ved lige er naturligvis at dokumentere den med fotos. Husk både at tage billeder til mærkedage, men også i små, skønne øjeblikke fra hverdagen.

Gem de mest specielle billeder
De fleste har svært ved at begrænse sig, når det gælder fotos. Men hvis du vil gøre noget ekstra ud af de bedste billeder af dit barn, så kan du vælge at gøre det med en fotobog. Udvælg de bedste billeder og forevig dem, så du altid kan mindes skønne oplevelser med dit barn. Hvis du vil vide mere om fotobøger, så se her.

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: