fredag 28 februar 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Virksomhed hjælper dig med at få dit budskab ud på engelsk

sponsor dotranslationsSom virksomhedsejer skal man have en hjemmeside, så kunderne kan finde ud af hvad man kan hjælpe dem med, men hvis man gerne vil nå ud til et bredere publikum, så kan det være en stor fordel at få oversat sin hjemmeside eller webshop til engelsk

Oversættelsesbureauet Dotranslations.com er yderst populært og ved at hjælpe dig med oversættelse, så har du mulighed for at komme på det internationale marked.

Det engelske sprog er en af de mest talte sprog i hele verden, og derved betyder det, at hvis man oversætter noget fra sin hjemmeside eller nogle annoncer fra sin virksomhed til engelsk, så kan mange flere mennesker forstå det budskab, man prøver at sende. Så hvis man ikke er så god til engelsk, eller måske er det længe siden man har brugt sproget, så kan det være en god idé at få hjælp fra en virksomhed, der har 100 % styr på det. Det kunne eksempelvis være virksomheden DO Translations ApS, som har freelanceoversættere, der arbejder til daglig med det engelske sprog.

Fordele ved et oversættelsesbureau
En af de mange fordele ved et oversættelsesbureau som Dotranslations.com er, at man ikke skal sidde med det hele selv. Der er dygtige folk, der har mere styr på det end en selv, og derfor kan man trygt lade dem gøre arbejdet, og sørge for at budskabet bliver det samme på engelsk, som det er på dansk. Som virksomhedsejer kan du derved fokusere på din virksomhed, og så kan Dotranslation.com stå for din oversættelse. Derudover sørger oversættelsesbureauet for en konkurrencedygtig pris, og de oversætter både korte og lange tekster uanset omfang, og de arbejder på både time- og dagligbasis, og så leverer de altid høj kvalitet og hurtig levering.

På nettet kan du lære mere om bureauet, og hvad de kan tilbyde dig
Så kunne du tænke dig at blive mere synlig på internettet, uanset om du lige har startet en virksomhed, eller om du har haft en i mange år – så kan du se mere her og finde yderligere information omkring Dotranslations.com.

Kultur:

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: