lørdag 15 august 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Københavnerguide – det skal du lave i hovedstaden

sponsor DGDA.dkKøbenhavn, vores alles dejlige hovedstad. Byen, der rummer oseaner af muligheder for oplevelser og beskæftigelse. Byen, man ikke kan kede sig i. Skal du til hovedstaden en tur på weekend, skal påsken bruges derovre, eller vil du bare gerne se nye vinkler fra byen, så har vi samlet en miniguide herunder, hvor du kan udforske byens aktiviteter noget nærmere

Smag på byen
På samme vis som mange andre hovedstæder og storbyer, rummer København et utal af caféer, restauranter og andre bemærkelsesværdige spisesteder. Her kan man uden tvivl få stillet sin sult, men der er også rig mulighed for at få en gastronomisk madoplevelse, også udover det forventede. Tag en tur ned til hyggelige Nyhavn eller spadser ned igennem de små gader i byen, hvor der her ligger en masse stemningsfyldte spisehjørner med fokus på gode råvarer og service i særklasse.

Få sus i maven
Har man endnu ikke været i hverken Tivoli i centrum af København eller på Bakken, en smuttur i tog til Klampenborg, er det helt klart et besøg værd. Hvad end du er afsted med en partner, hele familien er på tur eller du er alene, er der noget magisk og hyggeligt over at tage en tur i Tivoli eller på Bakken.
Man kan også købe oplevelsesgavekort til byen, hvor man kan komme ud og prøve flyboard, klatring eller hvad med en tur i en helikopter over byen? Find fede oplevelser i København her.

Udvid din horisont
Gå på opdagelse på Københavns mange museer eller smukke parker. Pak en madkurv og brug en hel eftermiddag på at se på kunst, historie, botanik eller hvad, der nu interesserer dig.
Der er også den mulighed at tage på en hyggelig kanalrundfart, hvor man med guidende informationer bliver klogere på Københavns gamle historie i Nyhavn.
Med andre ord, der er uendelige af muligheder for aktivitet og sjov i København. Gå på opdagelse og tag ind et sted, du kommer forbi, eller køb oplevelsesgavekort og tag en person under armen og få en sjov og hyggelig dag sammen.

Kultur:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: