lørdag 15 august 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Sådan indretter du ungdomsværelset funktionelt og moderne

sponsor sleepzoneDer findes små ungdomsværelser og de større af slagsen, og så findes der de unge, der har en hel kælderetage for sig selv. Alt efter størrelse er der nogle møbler og tendenser, der sammen kan få rummet til at se moderne ud og samtidig være yderst funktionelt. Vi kigger nærmere på de forskellige indretningsmuligheder

Skab hygge og personlighed
Gør noget hyggeligt ud af indretningen på ungdomsværelset med ting, der bærer præg af den unges personlighed, stil og interesse. Det kan være alt lige fra musik og film til sport og rejser. Gør det personligt ved at indrette med rejsefund, plakater og billeder på væggen af ikoner eller udstil evt. personlige medaljer, der har en særlig betydning. Det gør det rart at opholde sig i et rum omringet af ting, der har en særlig værdi for én. Skab et moderne udtryk ved at hænge hylder op eller lav en væg til væg reol, hvor tingene kan udstilles. Er man pige, kan lyskæder og stearinlys skabe en hyggelig stemning samt sprede varme på værelset.

Gør plads til gæster og overnattende
En måde at skabe en gæstfri stemning på og samtidig indrette sig funktionelt, er ved at vælge en sovesofa, hvis pladsen ellers tillader det. Her kan alle vennerne samles til filmaften og der er plads og mulighed til, hvis de bliver og overnatter. Se sovesofaer med chaiselong her.

Som mange andre møbler og ting er der både fordele og ulemper knyttet til et køb af en sovesofa. Primært vælger folk at investere i en sovesofa, da udnyttelsen er optimal i forhold til brugbarhed. Man sparer på pladsen, i og med man forener en behagelig og pæn sofa til brug for gæster med en fin sovemulighed. Det er en 2-i-1 løsning, dog skal man være opmærksom på, at sovekomforten ikke er til at sammenligne med en almindelig seng. Er pladsen dog til både at have en seng og en sovesofa, er det helt klart at anbefale en sovesofa fremfor en almindelig sofa eller lænestole på værelset.

Kultur:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: