lørdag 15 august 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Sådan sparer du penge når du handler teknologi 

sponsor datamarked 29 07 2020Langt de fleste mennesker i dagens Danmark har mere spændende ting at bruge deres penge på, end teknologi. Men det er desværre ikke til at komme uden om, at vores computere og telefoner af og til går i stykker eller bliver forældede.

Læs mere ... Sponseret indhold

Sådan kan du styrke dine kompetencer og udvide din virksomhed 

kurser 94billedeHvis du er virksomhedsejer, er du helt sikkert altid fokuseret på, hvordan du kan nå meget mere i hverdagen og hvordan du kan få din virksomhed til at vokse i et højere tempo. Rigtig mange vil gerne udvide og få langt mere succes, og det er en rigtig god ting at fokusere på som virksomhedsejer. 

Læs mere ... Sponseret indhold

Også ørestadsbørn går velklædte rundt

sponsor luxkidz 30072020Som forældre ønsker man naturligvis blot det bedste for sine børn. Herunder gælder også ting såsom den rette påklædning, som både barnet selv og jer som forældre kan være tilfredse med. Det kan dog være svært at navigere rundt i, hvorfor du her finder tips og tricks til at vedligeholde flot tøj, så dine børn kan være velklædte og veltilpasse igennem hele dagen.

Læs mere ... Sponseret indhold

Hvornår giver det mening at tage et banklån?

sponsor fair laanEr du på jagt efter en ny bolig, en ny bil eller en anden stor ting, der er langt fra gratis? Så kan det være, at du er nødt til at tage et lån for at kunne få fingrene i det. Det er nemlig de færreste, der har nok penge stående på deres konto, til at de uden videre kan gå ud at købe en ny bolig eller en lignende stor investering.

Læs mere ... Sponseret indhold

Sådan kan du med fordel indrette dig, hvis du bor i en mindre lejlighed

sponsor moebelkompagniet 27072020Der kan være mange fordele ved som enlig ikke at investere i en kæmpe lejlighed. Dog kan der ved en mindre lejlighed også være nogle forskellige udfordringer, dette er blandt andet når det kommer til indretningen.

Læs mere ... Sponseret indhold

Tag styringen over din økonomi med et samlelån

sponsor superkredit netlaan norwegianKommer du tit til at tage lån uden at gøre dig de store overvejelser, men fordi du gerne vil have lidt flere penge nu og her? Så er du langt fra den eneste. Lån kan nemlig være en smart måde at få et lidt større økonomisk råderum på, og det går både hurtigt og er simpelt. 

Læs mere ... Sponseret indhold

Få et bedre indeklima med solfilm

gardinbussen prisgarantiDe fleste af os kan nikke ja til, at solen er dejlig og vinduer er fantastiske. Men kombinerer man disse to ting, så kan det faktisk godt gå hen og blive en træls cocktail.

Læs mere ... Sponseret indhold

Plakater er vejen frem

plakat minidaDu kender det sikkert. Du står i dit hus og kigger rundt på alle de hvide vægge, der er at se. Men hvad skal du gøre ved det? Flere og flere mennesker er begyndt at male en enkelt væg hist og her i en anden farve, så der netop bliver skabt lidt liv og farve til huset.

Læs mere ... Sponseret indhold

Kultur:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: