By & Havn tilfreds med vinderforslag til Naturpark Amager

naturpark amager vinder mellemste stoettepunkt onlineVinderforslaget til nye hovedindgange og støttepunkter i Naturpark Amager får ros fra By & Havn

• Arkitektfirmaet Møller & Grønborg vandt den nyligt afgjort projektkonkurrence om nye hovedindgange og støttepunkter på Kalvebod Fælled. Det gjorde de med et projekt med markante men stadig luftige bygninger og valget glæder By & Havn.

Læs også: Vinderen af projektkonkurrence om Amager Naturpark er fundet

“Vinderforslaget har en rigtig fin tilgang til Naturpark Amager, fordi faciliteterne både fungerer som pejlemærker, mødesteder og samtidig har en ydmyghed over for, at vi er i dette store unikke naturlandskab. Det kan man f.eks. se i udsigttårnene og ”husene” med deres luftighed. Det har været vigtigt i forhold til netop at pege på dette projekt, og så synes jeg, der er en god sammenhæng generelt mellem støttepunkterne og hovedindgangene, der giver en genkendelighed igennem naturparken,” siger Rikke Faaborg Jarmer, udviklingschef i By & Havn.

Rikke Faaborg Jarmer har været med i projektet fra starten i 2011 og oplyser endvidere, at de næste skridt nu er brugerinddragelse i flere omgange forud for et endeligt projektforslag, der kan indstilles til godkendelse af myndighederne. Disse tiltag forventes allerede gennemført i år, mens myndighedsbehandlingen formentlig vil tage lidt længere tid. Anlægsarbejdet vil således formentlig tidligst komme i gang i 2021.

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk