Se visionen for den opgraderede Naturpark Amager

naturpark amager vinder indgang asger jorns alle onlineVinderne af projektkonkurrencen om Naturpark Amager har en række visioner for, hvordan de nye indretninger skal være. Se dem her

• Med en række markante træbygninger vandt Møller & Grønborg projektkonkurrencen om nye indgange og nye støttepunkter i selve naturparken. Du kan se her, hvordan arkitektfirmaets visioner for anlæggene er. Det er helt sikkert, at det endelige resultat bliver helt magen til der stadig udestår en fase med brugerinddragelse, et endeligt projektforslag og til sidst en myndighedsgodkendelse af hele projejktet. Anlægsarbejdet forventes først påbegyndt i 2021. Her er det indgangen ved Asger Jorns Allé, hvor der er planlagt et meget højt og markant udsigtstårn, der også markerer overgangen fra den flade fælled til de høje bygninger i Ørestad Syd.

 

 

 

 

naturpark amager vinder indgang stoettepunkt online

Det er tydeligt at se, at arkitekterne har ladet sig inspirere af de eksisterende fugletårne, og så lige givet dem et tvist i forhold til tagets rejsning og størrelse. Her er det støttepunktet ved Havneslusen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

naturpark amager vinder indgang dr byen onlineEn række større bygninger til fx aktiviteter markerer indgangene til Naturpark Amager. Her er det indgangen ved DR-Byen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

naturpark amager vinder indgang naturcenter online

Inspirationen fra de eksisterende fugletårne ses også tydeligt i indgangspartiet ved Naturcenter Amager.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

naturpark amager vinder mellemste stoettepunkt online

Arkitekterne arbejder også med at etablere en både-badebro, der også kan bruges til at se, hvor stort et område Naturpark Amager i virkeligheden er. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ØRESTAD AVIS | C/O BYDELSAVISERNE | ARNE JACOBSENS ALLE 15,1. | DK 2301 ØRESTAD |
TEL: +45 31 15 30 40 | MAIL: info(at)oravis.dk